@Skywalker geçmiş olsun bu manyakça sıcak hava da hasta olmak ayrı başarı. hiç çekilmez de. Acil şifalar diliyorum 

Hasta olmak için bütün tuşlara bastım galiba. Terliyken klimalı ortama girdim mecbur. Soğuk içecek yiyecek ne varsa tükettim. Cereyanda uyudum vs.Polen alerjin mi var, bende kışın hastalanmıyorum ilk bahar yaz aylarında mahvediyor.
Eyvallah reis sağ ol.@Skywalker geçmiş olsun bu manyakça sıcak hava da hasta olmak ayrı başarı. hiç çekilmez de. Acil şifalar diliyorum![]()
Niye illa birini mi yicem Twix'in? İkini birden yiyorum. Var mı?
Azıcık mevcutla yetinmeyi öğren kardeşim.Niye illa birini mi yicem Twix'in? İkini birden yiyorum. Var mı?
Net sağ. Sol taraftaki çok abartılıyor. Sağ taraftaki kim bilmiyorum ama ikisinden birini tercih etsem sağı seçerim.
Net sağ. Sol taraftaki çok abartılıyor. Sağ taraftaki kim bilmiyorum ama ikisinden birini tercih etsem sağı seçerim.
Sağ taraf modern hayatın klişelerinde boğulmuş gibi. Sol taraf ise akdeniz insanı havası veriyor.Net sağ. Sol taraftaki çok abartılıyor. Sağ taraftaki kim bilmiyorum ama ikisinden birini tercih etsem sağı seçerim.