Eric Cartman
★★
Kırmızı reçete değil. Raporsuz alınabilir.Kurumsal firmalar sevmez kırmızı reçete haberin olsun
Ya dilim kopsaydı da demeseydim. Nereden göreceklerdi sanki.
Kırmızı reçete değil. Raporsuz alınabilir.Kurumsal firmalar sevmez kırmızı reçete haberin olsun
Bıçaklanma olaylarını merak ettim şu an. Batılılar sürekli bıçaklanma meme paylaştığı için. Tr’deki bıçaklanma verilerinden fazla mı? Yoksa abartıyorlar mı?vs![]()
![]()
tüm senelerin istatistikleri birbirine benzer, silahlı saldırılarda ateşli silahlar %85~ senede en az 2 bin insan öldürülüyor silahlı saldırılarda. 2023 istatistiğine göre 10 senede 21 434 insan ölmüş, bunu 2024 ile güncellersek 23 408 kişi oluyor. ben bu ülkede silahlı saldırılarda ne yapılması gerektiği ile ilgili eğitim verildiğini hatırlamıyorum. kurumsalda kimi güvenlik gerektiren alanlar hariç yok. devlette çalışanlar varsa onlar da anlatabilir, memur vs olanlara mesela silahlı saldırıda ne yapmanız gerektiği anlatılıyor mu? şu olayda aracın fotoğrafını çekmeye çalışan bir kişi var, olay anında soğukkanlı kalmak yerine sağa sola koşturan insanlar var. garip.
senesine göre istatistikler de var. 2019 yılında batıda düşmesine rağmen bu sefer doğuda artmış. yada daha doğrusu doğu koronayı takmadan devam etmiş.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prozac tarzı bi şeyse sıkıntı olmaz rahatına bak.Kırmızı reçete değil. Raporsuz alınabilir.
Ya dilim kopsaydı da demeseydim. Nereden göreceklerdi sanki.
Askerde bile silahlı saldırıya karşı bir savunma öğretmemişlerdi he. Gerçi bedelli spor:dvs![]()
![]()
tüm senelerin istatistikleri birbirine benzer, silahlı saldırılarda ateşli silahlar %85~ senede en az 2 bin insan öldürülüyor silahlı saldırılarda. 2023 istatistiğine göre 10 senede 21 434 insan ölmüş, bunu 2024 ile güncellersek 23 408 kişi oluyor. ben bu ülkede silahlı saldırılarda ne yapılması gerektiği ile ilgili eğitim verildiğini hatırlamıyorum. kurumsalda kimi güvenlik gerektiren alanlar hariç yok. devlette çalışanlar varsa onlar da anlatabilir, memur vs olanlara mesela silahlı saldırıda ne yapmanız gerektiği anlatılıyor mu? şu olayda aracın fotoğrafını çekmeye çalışan bir kişi var, olay anında soğukkanlı kalmak yerine sağa sola koşturan insanlar var. garip.
senesine göre istatistikler de var. 2019 yılında batıda düşmesine rağmen bu sefer doğuda artmış. yada daha doğrusu doğu koronayı takmadan devam etmiş.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaten nitelendirirken, ateşli ve kesici olarak kategorize etmişler, tüm senelerin ortalaması ateşli %85~ kesici %15~Bıçaklanma olaylarını merak ettim şu an. Batılılar sürekli bıçaklanma meme paylaştığı için. Tr’deki bıçaklanma verilerinden fazla mı? Yoksa abartıyorlar mı?
Anafranil adında. Daha güçlü sanırım etki ve yan etki bakımından.Prozac tarzı bi şeyse sıkıntı olmaz rahatına bak.
Ben yapmadım la. Mobilde gezen modlardan birinin eli çarpmıştır. Açtım şimdi tekrar.@Kuroro giderken üyeler arası caps konusunu kilitlemeyeydin iyiydi.
Bu op forum adminleri birbirine benziyor herhalde. Kfdeki modluk zamanlarında iyi eğitilmiş. Hemen konuyu görüp kapattı. Modlardan birisi sana ban atabilir dikkat et gjdkdkddkdkdkdkdkkdkd@Kuroro giderken üyeler arası caps konusunu kilitlemeyeydin iyiydi.