Genel Sohbet

Şu sözler akla geliyor "çoluk çocuğunun ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraşsın ve iyileşemesin". En büyük acıları çekmeleri dileğiyle, çekmezlerse de bir gün adalet tekrar tanzim edildiğinde yaşayacaklar.
Tüwiddera bakamıyorum
dying-dead.gif

burs başvurusu yapmak biraz onur kırıcı bir şeymiş max vereceğin şey 3k 4k o da temel ihtiyaçları karşılayabilsin diye, devletin zaten vermesi gereken 3 kuruşluk para için tonla anket yaptırıyorlar ne yapayım yapay zekanın gidişatını 3 kuruş para vereceğin adam için abuk sabuk kriterler yemin ediyorum

Vagabond'u an itibariyle bitirdim. Ama keşke bu kadar hızlı gitmeseymişim. Sadece bu yarım kalınca bile yeteri kadar sinirlendim. HxH ı da okursam kafayı tırlatırım heralde
Sasaki ile musashi dövüşünü ve musashi reisin mutluluğunu göstermedin ya alacağın olsun inoue kardeş hasımız bundan sonra.

burs başvurusu yapmak biraz onur kırıcı bir şeymiş max vereceğin şey 3k 4k o da temel ihtiyaçları karşılayabilsin diye, devletin zaten vermesi gereken 3 kuruşluk para için tonla anket yaptırıyorlar ne yapayım yapay zekanın gidişatını 3 kuruş para vereceğin adam için abuk sabuk kriterler yemin ediyorum
Seni her görüşümde aklıma şu video geliyor;

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü