redteror
★★★★★
Google youtube vb pek çok şeye girilmiyor şuan.Ben de bir yerden alışveriş yapmaya çalışıyorum. Israrla parayı çekmiyor. Acaba sebebi aynı şey olabilir mi?
Google youtube vb pek çok şeye girilmiyor şuan.Ben de bir yerden alışveriş yapmaya çalışıyorum. Israrla parayı çekmiyor. Acaba sebebi aynı şey olabilir mi?
dns bile patlakGoogle youtube vb pek çok şeye girilmiyor şuan.
Google/Youtube - Çapraz LoncaGoogle youtube vb pek çok şeye girilmiyor şuan.
Kendi sistemlerinde olabilir.dns bile patlak
Google dnsi değiştir 94.140.14.14 ve 94.140.15.15.Burası dışında hiçbir yere girmiyor.
Olum bütün sorunları dns değiştirerek çözüyorsun seni memleketin başına mı getirsek acaba.Google dnsi değiştir 94.140.14.14 ve 94.140.15.15.
Dcye falan girmek için dns gerekli la ondan şey ettim:dOlum bütün sorunları dns değiştirerek çözüyorsun seni memleketin başına mı getirsek acaba.
Google resmen tüm dünyayı esir almış hiç bir işlem yapamıyorsun çökerse xDDcye falan girmek için dns gerekli la ondan şey ettim:d
Sen İstanbul'da mıydın. değilsen o martı değildir. Ayrıca 50 gr dürüm nerede var, en az 75 değil mi?Çok zenginsin galiba. Biz 50 gr martı dönerden devam. Tabi o da martıysa.
Olabilir ama bazen ödemeyi alan aracı kurumda sıkıntı çıkabiliyor, bir de kartın Troy veya american ex mi yoksa visa master falan mı? Troy ve american ex snalda ödeme yapılmıyor. En azından pek çok firma ödeme almıyor.Ben de bir yerden alışveriş yapmaya çalışıyorum. Israrla parayı çekmiyor. Acaba sebebi aynı şey olabilir mi?