twei
★★★★
Bari o gittikten sonra geçseydik bu 150 yıl şeyine
Onu geriçeviremezler ya. Adam yürüyen ceset zaten.Bari o gittikten sonra geçseydik bu 150 yıl şeyine
10 yıldır aynı mevzu ya. İki gün sonra smaç bastığı videoları salıyorlar...Onu geriçeviremezler ya. Adam yürüyen ceset zaten.
Adam en son tabuta bile yük oluyordu lan.10 yıldır aynı mevzu ya. İki gün sonra smaç bastığı videoları salıyorlar...
Şimdi baktım ama bu tarz if(omad) diyetlerin yaşam süresini kısalttığını, kardiyovasküler ölüm risklerini arttırdığına yönelik araştırmalar da var yani iki ucu keskin bıçak.
God Emperor gerçek olacak yani...
monk fasting umarım trde yaygınlaşmaz ya
link var mı? çünkü istatiksel çıkarım yolu ile yapılıyorsa, istatistik risk faktörü üzerine bilgi veremiyor diye biliyorum.Şimdi baktım ama bu tarz if(omad) diyetlerin yaşam süresini kısalttığını, kardiyovasküler ölüm risklerini arttırdığına yönelik araştırmalar da var yani iki ucu keskin bıçak.
Omad bilmem de IF için ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Günde 4-5 öğün tavuk pilav yediğin için araştırman -> confirmation biasŞimdi baktım ama bu tarz if(omad) diyetlerin yaşam süresini kısalttığını, kardiyovasküler ölüm risklerini arttırdığına yönelik araştırmalar da var yani iki ucu keskin bıçak.