Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Tanrıyla ölümlü bir yaratığı birleştirmeye çalışmışlar...@Yubashiri Vinsmoke bugün korkunç bir görsel gördüm. halbuki güne kavun yiyip başlamıştım, gayet de güzel gidiyordu, tam güneşlenmeye çıkacaktım ki...
![]()
Tanrıyla ölümlü bir yaratığı birleştirmeye çalışmışlar...@Yubashiri Vinsmoke bugün korkunç bir görsel gördüm. halbuki güne kavun yiyip başlamıştım, gayet de güzel gidiyordu, tam güneşlenmeye çıkacaktım ki...
![]()
seine nehrine barikat kuruldu yazan yerde patladım sdfşglksdhjgsdf bunlar geçen seneki olimpiyatlar yüzünden acayip eleştiri yemişti, temizlemek için 1.4 milyar avro harcadıkları nehre elbette barikat kuracaklar. daha yeni salmonelladan kurtarmışlar nehri dsflşgjdfşglksjf
O barikatların aşılacağı günler de gelecekseine nehrine barikat kuruldu yazan yerde patladım sdfşglksdhjgsdf bunlar geçen seneki olimpiyatlar yüzünden acayip eleştiri yemişti, temizlemek için 1.4 milyar avro harcadıkları nehre elbette barikat kuracaklar. daha yeni salmonelladan kurtarmışlar nehri dsflşgjdfşglksjf
![]()
Parisians take a historic plunge into the River Seine after 100 years
The return to swimming follows a 1.4 billion euro cleanup project tied to last year’s Olympics. Officials now say the Seine meets European water quality standards on most days. #EuropeNewswww.euronews.com
O barikatların aşılacağı günler de gelecek![]()
Seine nehrinin Ganj nehrinden bir eksiği yok, orta noktada buluşurlar, umarım.![]()
kimileri de yorumlarda buna karma demiş kafayı yemişler
Yok duymadım redim ama niye 36 saat aç kalayım.@Müsteşar Kemal 36 saat aç kalma diye bir şey varmış haberin var mı ?
Yok duymadım redim ama niye 36 saat aç kalayım.