Genel Sohbet

Sen vega mısın ustam? Hem bonk ioyu bilip hem de forumda shoujo konuşacak tek insan vegadır gibi geliyor....
N1 sınavı sonrası beni apar topar gara gönderdiğinizden beri bu günü bekledim... Gkfkdkddkdkdk

Evet, Kuroro yeni site açıyoruz diyince hesap açtım ama başka isim kullanmak istediğim için Vega ismini kullanmadım. Ben hariç herkes de kf nickli 🥲

N1 sınavı sonrası beni apar topar gara gönderdiğinizden beri bu günü bekledim... Gkfkdkddkdkdk

Evet, Kuroro yeni site açıyoruz diyince hesap açtım ama başka isim kullanmak istediğim için Vega ismini kullanmadım. Ben hariç herkes de kf nickli 🥲
Hoşgeldin seni gördüğüme sevindim. Hayat nasıl gidiyor mutlusundur umarım...

Hoşgeldin seni gördüğüme sevindim. Hayat nasıl gidiyor mutlusundur umarım...
Hoş buldum. Ben de sizler için üyelik açtım ya. Tekrar görüşürüz veya düzenli muhabbet ederiz diye. Tanıdıklar olmasa açmayı düşünmezdim. Valla trye döndüm temelli olarak. Biraz ağır tempoda da olsa çalışıyorum(haftada 6 gün) onun harici de güzel gidiyor. Senin hayat nasıl gidiyor ? KPSS işini hallettin mi ?

Youtube'un front end ekibi "bir süredir bir şey yapmıyoruz şöyle bir şey yapalım" diyerek oynatıcı ekranını bozmuşlar. Kötü olmuş ya.

• Like
Tepkiler: twei
Hoş buldum. Ben de sizler için üyelik açtım ya. Tekrar görüşürüz veya düzenli muhabbet ederiz diye. Tanıdıklar olmasa açmayı düşünmezdim. Valla trye döndüm temelli olarak. Biraz ağır tempoda da olsa çalışıyorum(haftada 6 gün) onun harici de güzel gidiyor. Senin hayat nasıl gidiyor ? KPSS işini hallettin mi ?
Ne işin var burada ya dönsene Japonyaya. Ülke git gide kötüye gidiyor kurtar kendini...
Fena değil benim de ya hallettim çok şükür. Yine çok aman aman memnun sayılmam ama en azından özeldeki gibi sürünmüyorum yaşasın memuriyet..

Ne işin var burada ya dönsene Japonyaya. Ülke git gide kötüye gidiyor kurtar kendini...
Fena değil benim de ya hallettim çok şükür. Yine çok aman aman memnun sayılmam ama en azından özeldeki gibi sürünmüyorum yaşasın memuriyet..
En son Amerikadaydım ama olmuyordu ya iyicene de bunalıma girmek üzereydim. Burası şu an benim için güzel. İş imkanı ve ücreti de dolgun olduğu için hiç sıkıntı etmiyorum ya.
Memnun olmamanın sebebi nedir ? Genelde herkes memur olmaya çalışıyor bu dönemde. Her dakika tatil var üstüne hafta sonunda belli. Özel sektör ben de beğenmiyorum ama imkanları iyi olduğu için de dert etmiyorum

images

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü