twei
★★★★
neyse en azından irlanda rusyadan uzak, komedyene çöktükleri gibi bi anda başına çökmezler herhalde, gerçi greenland ve iceland yakın, abd... yok yok olmaz ya
1.5 ay önce kadınlara gönderdiği dick piclerle tüm globale rezil olmuştu. Yabancı düşmanlığına oynayacak aslan parçası. İrlanda'da oteller bile Ukraynalılarla doluymuş. Devlet otellere para ödüyor Ukraynalılar için. Umarım kazanamaz.
neyse en azından irlanda rusyadan uzak, komedyene çöktükleri gibi bi anda başına çökmezler herhalde, gerçi greenland ve iceland yakın, abd... yok yok olmaz ya
Tecavüzcü seçeceklerini sanmıyorum Amerikalılar kadar salak değildir irlandalılar.
dick pic ile niye rezil oldu olm bamya mı çıktı??1.5 ay önce kadınlara gönderdiği dick piclerle tüm globale rezil olmuştu. Yabancı düşmanlığına oynayacak aslan parçası. İrlanda'da oteller bile Ukraynalılarla doluymuş. Devlet otellere para ödüyor Ukraynalılar için. Umarım kazanamaz.
herhangi bir milletin salak olmama konusunda emin olamıyorum. tarih bizi düzeltsin bekleyelimdsfgdfTecavüzcü seçeceklerini sanmıyorum Amerikalılar kadar salak değildir irlandalılar.
Bulabildiği her kadına yolladığı için.dick pic ile niye rezil oldu olm bamya mı çıktı??
37sinde böyle görünen bir adamın başka şansı yok...Bulabildiği her kadına yolladığı için.![]()
Usta kürekle çekiyor harbiden kürekle çekip üstüne bi de kendi viskisiyle cila atıyor. Dövüş kariyeri çekmekten bitti. Dağıstanlı lavuk kafasını şamarladığından beri iyi tek bir günü bile yok.37sinde böyle görünen bir adamın başka şansı yok...
![]()