Genel Sohbet

su Ukraynalı kız vahşice öldürüldü bir mesaj görmedim 10 sayfadır charlie Kirk konuşuluyor sanki tr de dert kalmamış ta

• Wow
Tepkiler: twei
su Ukraynalı kız vahşice öldürüldü bir mesaj görmedim 10 sayfadır charlie Kirk konuşuluyor sanki tr de dert kalmamış ta
ABD'de de baya konuşuluyor. Siyahi bi yayıncı yayın açıyor diyor ki agalarımı arayıp konuşuyoruz bu konuda hakkında bilginiz var mı diye sordum hepsinin cevabı bize ne hıamına falan tarzı cevap verdiler diyor. Baya da gülüyor falan. Daha sonra da Amerika'da YouTube kullananlara ve bunların siyasi yönelimlerine falan bakıyorlar. Siyahiler ağırlıklı. Şu an baya siyahiler ülkeye zarar veriyor falan diyorlar. Ama Kirk de tam ölecek zamanı bulmuş. Çoğu konuyu da kapattı alttan.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü