Op bitmeden Oda ölür.
Op bitmeden Oda ölür.
Galiba ben olabilirim.@ch3rlo @Yubashiri Vinsmoke @Monkey D. Dragon @kekomancer
Acil şu Twitter hesabına ve tweetlerine bakın. Hanginiz bu?
Çok hızlı takipçi kastı, op fandomunda yazıp duruyordu millete. Birileri geliyor aklıma ama emin değilim.@ch3rlo @Yubashiri Vinsmoke @Monkey D. Dragon @kekomancer
Usta o mevzuya hiç girme ya. USA yansın kül olsun usta kızın geleceğini yaktılar, kız bunların yanına kaçtı yine de ölümden kaçamadı.su Ukraynalı kız vahşice öldürüldü bir mesaj görmedim 10 sayfadır charlie Kirk konuşuluyor sanki tr de dert kalmamış ta
ABD'de de baya konuşuluyor. Siyahi bi yayıncı yayın açıyor diyor ki agalarımı arayıp konuşuyoruz bu konuda hakkında bilginiz var mı diye sordum hepsinin cevabı bize ne hıamına falan tarzı cevap verdiler diyor. Baya da gülüyor falan. Daha sonra da Amerika'da YouTube kullananlara ve bunların siyasi yönelimlerine falan bakıyorlar. Siyahiler ağırlıklı. Şu an baya siyahiler ülkeye zarar veriyor falan diyorlar. Ama Kirk de tam ölecek zamanı bulmuş. Çoğu konuyu da kapattı alttan.su Ukraynalı kız vahşice öldürüldü bir mesaj görmedim 10 sayfadır charlie Kirk konuşuluyor sanki tr de dert kalmamış ta
ben olsam beyazçuval yazardım, yubaşiki bu@ch3rlo @Yubashiri Vinsmoke @Monkey D. Dragon @kekomancer
Dragoncu bu arkadaş.ben olsam beyazçuval yazardım, yubaşiki bu
Ben olsam beyazsakala sallamışken id de rogera garpa falan da sallardım. Shanks baya gerilerde sallama listemde bu yubadır@ch3rlo @Yubashiri Vinsmoke @Monkey D. Dragon @kekomancer