kekomancer
★★★★★
Boş boş talk-to ninjutsu moduna geçmeden meşazını verdiği için.Kedi sevdiği için mi?
Boş boş talk-to ninjutsu moduna geçmeden meşazını verdiği için.Kedi sevdiği için mi?
Sydney Sweeney'nin sabununu mu istersin? Yoksa ayak fotoğrafını mı?Boş boş talk-to ninjutsu moduna geçmeden meşazını verdiği için.
Sydney Sweeney'nin sabununu mu istersin? Yoksa ayak fotoğrafını mı?
Düşünsene Keko ölmek üzeresin Sydney Sweeney de sana video hazırlıyor böyle. Daha iyi hisseder misin? Yoksa daha çok mu üzülürsün?
Bir şey hissetmezdim herhalde ya.Düşünsene Keko ölmek üzeresin Sydney Sweeney de sana video hazırlıyor böyle. Daha iyi hisseder misin? Yoksa daha çok mu üzülürsün?
Bir şey hissetmezdim herhalde ya.
Paraları bitmiş diye yorumladım.bunu nası istemişler la :S biz çine sokak köpeklerini satalım derken şaka yapıyoduk adamlar dümdüz istemiş
Ben de kedime civciv almıştım avcılık hisleri körelmesin diye. Hayvanı görünce kaçıp saklanmıştı.bunu nası istemişler la :S biz çine sokak köpeklerini satalım derken şaka yapıyoduk adamlar dümdüz istemiş
tavuklar zaten tüketilmek için beslenen yetiştirilen hayvanlar, evinizde istemediğiniz küçük hayvanlar derken dümdüz evcil hayvanlar denmiş gibi. aslında bi yandan uyutulan hayvanları düşününce, uyutulmak yerine avcı yemi olmak daha mı mantıklı bilemedim.Ben de kedime civciv almıştım avcılık hisleri körelmesin diye. Hayvanı görünce kaçıp saklanmıştı.