Daredewill
★★
Bu kadın bir tek bana mı o kadar çekici gelmiyor ya. Süt ineği sevmiyorum ben.Düşünsene Keko ölmek üzeresin Sydney Sweeney de sana video hazırlıyor böyle. Daha iyi hisseder misin? Yoksa daha çok mu üzülürsün?
Bu kadın bir tek bana mı o kadar çekici gelmiyor ya. Süt ineği sevmiyorum ben.Düşünsene Keko ölmek üzeresin Sydney Sweeney de sana video hazırlıyor böyle. Daha iyi hisseder misin? Yoksa daha çok mu üzülürsün?
Bu kadın bir tek bana mı o kadar çekici gelmiyor ya. Süt ineği sevmiyorum ben.
![]()
Bunu anlamanın tek bir yolu var. @kekomancer bu halini kabul eder miydin Sydney'in gelip sana "yiğidom evimin agası" diyecek.
Ben kekomancer değilim ama cevaplayacağım, memeler aynıysa kabulümdür helalimdir.![]()
Bunu anlamanın tek bir yolu var. @kekomancer bu halini kabul eder miydin Sydney'in gelip sana "yiğidom evimin agası" diyecek.
Bir ilişkide tek kel yeterli ya. Daha Cp77 evrenine geçmedik neticede.![]()
Bu kız için saç erktirmem mi diyorsun?Bir ilişkide tek kel yeterli ya. Daha Cp77 evrenine geçmedik neticede.
Saç ekimini unuttun.İnternet ve Klimadan sonra insanlık tarihinin en iyi üçüncü buluşu olan ÇaprazLonca forumunun yenilikçi üyelerine günaydınlar güzel günler diliyorum!