Genel Sohbet

Yoksa senin Karadenizli sana bunu da mı yaptırdı?
Yok benim patronun fındıklıkları yoktu. Bir arkadaşın işçileri bırakıp gidince mecbur biz gidip yardım ettik. Orada da toplamadık, toplanmış, çuvallanmış fındıkları kabuktan ayırma makinesine verip torbalanma alanına kadar yardım etmiştik. O dağ bayırda toplayıp, torbalama işi ağır iş. Milletin isyan etmesi normal.
FBHWOm4WUAEtuRm

• Haha
Tepkiler: keepr ve Skywalker
Yok benim patronun fındıklıkları yoktu. Bir arkadaşın işçileri bırakıp gidince mecbur biz gidip yardım ettik. Orada da toplamadık, toplanmış, çuvallanmış fındıkları kabuktan ayırma makinesine verip torbalanma alanına kadar yardım etmiştik. O dağ bayırda toplayıp, torbalama işi ağır iş. Milletin isyan etmesi normal.
FBHWOm4WUAEtuRm
Dağda bayırda topluyor sonra dağın tepesindeki eve taşıyordum cuvalları, cuvalı 8 liraya xD

Az amelelik yapmadık kekem.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü