Genel Sohbet

Dağda bayırda topluyor sonra dağın tepesindeki eve taşıyordum cuvalları, cuvalı 8 liraya xD

Az amelelik yapmadık kekem.
Biz o kadar işi kuzinede yapılmış bir tepsi güveç karşılığında yaptık, karlıymış senin ticaret xd
İşin şakası bir yana mevsimlik işçilerin ücret ve çalışma koşulları çocuk işçilik gibi önemli ve gündeme alınması gereken bir mesele.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Biz o kadar işi kuzinede yapılmış bir tepsi güveç karşılığında yaptık, karlıymış senin ticaret xd
İşin şakası bir yana mevsimlik işçilerin ücret ve çalışma koşulları çocuk işçilik gibi önemli ve gündeme alınması gereken bir mesele.
Şuan durum nasıl bilmiyorum ama zamanında mevsimlik işçilerin zaten %60'ı çocuktu.

Adam kendi ailesini ve işte kardeşlerinin çoluğunu çocuğunu götürüyordu hem kelle başı topluyordu parayı hem zaten çocukların parasını alıyordu falan, baya karlı iş yani, kürtler boşuna çok çocuk yapmıyorlar reis.

Şuan durum nasıl bilmiyorum ama zamanında mevsimlik işçilerin zaten %60'ı çocuktu.

Adam kendi ailesini ve işte kardeşlerinin çoluğunu çocuğunu götürüyordu hem kelle başı topluyordu parayı hem zaten çocukların parasını alıyordu falan, baya karlı iş yani, kürtler boşuna çok çocuk yapmıyorlar reis.
Gittiğim köyde mal sahipleri "kürtler asortik oldu artık, uğramıyorlar buralara, iş koşullarını beğenmiyorlar" falan diyordu xd

• Love
Tepkiler: redteror
Çoğu fındık bahçesi düz de değil dik yerler var adım attığın gibi toprak ayağının altından kayiyor artık hangi findık ağacına carpıp durursun orası tamamen muamma.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü