Keke bu tür gereksizlikleri bilmene ve takip etmene bir şey dediğimiz yok yanlış anlama kardeşim ama bir de bizimle paylaşıyorsun, olmuyor.
Bunlar Türkçe internetin foseptiğinin aktığı yer. Ben hobi olarak bu akışı takip ediyorum. Bu elemanları da insta dmden çok attılar. Kel olana benzetiyorlardı.Keke bu tür gereksizlikleri bilmene ve takip etmene bir şey dediğimiz yok yanlış anlama kardeşim ama bir de bizimle paylaşıyorsun, olmuyor.
Ne pis hobilerin var yaBunlar Türkçe internetin foseptiğinin aktığı yer. Ben hobi olarak bu akışı takip ediyorum. Bu elemanları da insta dmden çok attılar. Kel olana benzetiyorlardı.
Geçen de milletin beynini kendiyle ölçen adamı atmıştınız buraya sen miydin @Mewtwo muydu ? Tam hatırlayamadım. Ne güzel eleman ulusal kanallara çıksa dahi hayatımızda bir yer edinememiş, bir kere bile görmemiştik sayenizde denk gelmiştik.Bunlar Türkçe internetin foseptiğinin aktığı yer. Ben hobi olarak bu akışı takip ediyorum. Bu elemanları da insta dmden çok attılar. Kel olana benzetiyorlardı.