Genel Sohbet

Filmlerde denir ya hani ölmeden önce kesin izleyin veya işte one piece herkes okumalı, çok güzel denir büyük kitleler tarafından. O tür bir kesinlik. Herkes hayatında bir kez okumalı dediğiniz kitaplar kısaca.
Roman olarak Dostoyevski. Budala, Karamazov Kardeşler, suç ve ceza, yeraltından notlar, ölüler evinden anılar, kumarbaz, beyaz geceler, Ecinniler

Ayrıca Zamanımızın Bir kahramanı romanı kişisel favorimdir, Sartre'dan bulantı bu da diğer favorim.

Diğer tür kitaplardan:

Engin Geçtan, İnsan olmak.
Felsefeye giriş yapmak istersen, Ahmet Arslan Felsefeye giriş,
Nigel Warburton'un felsefeye giriş kitabını da öneririm.
Platon: Sokrates'in savunması, Devlet
Aristo:Retorik
Bertrand Russel: Aylaklığa Övgü, Sorgulayan Denemeler, Batı Felsefesi Tarihi. Descartes, Yöntem üzerine konuşmalar

Hayvanlardan Tanrılara Sapiens
Tüfek, Çelik ve Mikrop

Gılgamış Destanı, Homeros'tan ilyada ve Odysseia.

Kahramanın Sonsuz Yolculuğu

Emin ol benim okuduklarım arasında da unuttuğum vardır. Okumayı düşündüklerm arasından da önerebilirdim ama şimdilik bunları söyleyebilirim. İşten vakit olmadığı için bir çırpıda aklıma gelenleri yazdım.

• Love
  • Like
Tepkiler: keepr ve Azo Feyfa
Filmlerde denir ya hani ölmeden önce kesin izleyin veya işte one piece herkes okumalı, çok güzel denir büyük kitleler tarafından. O tür bir kesinlik. Herkes hayatında bir kez okumalı dediğiniz kitaplar kısaca.

Ben olsam One Piece okuyanları cennete almazdım usta. Mesela @kekomancer geldi bekliyor yargılanacak. Günahlarına sevaplarına bakmazdım bile. "41 yıldır One Piece'i takip ediyor cehenneme gönderin" derdim.

Ben olsam One Piece okuyanları cennete almazdım usta. Mesela @kekomancer geldi bekliyor yargılanacak. Günahlarına sevaplarına bakmazdım bile. "41 yıldır One Piece'i takip ediyor cehenneme gönderin" derdim.
Demin Gly denen keltoşun yayınından Roger vs Doff (karakter yazımı olarak) bir versusta Doff kazandığına dair görsel geldi. Geceyi kapatıyorum. İyi geceler kardeşim.

Memuriyete laf attım adamlar 2 gündür 1 yıl boyunca el sürmedikleri belgeleri arşivletiyorlar. Çalışmamaya alışmışlar arşivi bile her yıl stajyerler yapsın diye bırakıyorlar.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü