Genel Sohbet

Sanırım Robin ve Makima pp vardı çok az mesaj atardın, burada çok aktifsin.
Ha? Makima'yı severim kendisiyle ilgili düşüncelerimi buraya yazsam banı da yerim.

Fakat hayatımda hiç Robin ya da Makima ppsi yapmadım. Hatta 2016'dan beri sadece Sanji ppsi kullanıyorum.

Başkasıyla karıştırdın beni USTA. :ROFLMAO:

Ha? Makima'yı severim kendisiyle ilgili düşüncelerimi buraya yazsam banı da yerim.

Fakat hayatımda hiç Robin ya da Makima ppsi yapmadım. Hatta 2016'dan beri sadece Sanji ppsi kullanıyorum.

Başkasıyla karıştırdın beni USTA. :ROFLMAO:
Yubashiri diye biri vardı demek ki sen değildin, pardon.:oops:

Kayıp yüzyıl gibi sildiler ismini orada.
çok ilginç bir sistem vardı. silinenlerin hesabını başka bir hesapla birleştiriyorlardı sanki. çok eski mesajlara bakıyorsun mesela, herkesin adı roronoa zoro, alıntılara bakıyorsun nickler bambaşka. meğersem silinen hesapları zoro hesabı ile birleştiriyorlarmış...... animelerde hani böyle başarısız denekleri atarlar da onlar devasa bir et yığını bedene dönüşürler ya, flesh golem gibi hesap yapmışlarsdfglkjdgşlsdknmdf

çok ilginç bir sistem vardı. silinenlerin hesabını başka bir hesapla birleştiriyorlardı sanki. çok eski mesajlara bakıyorsun mesela, herkesin adı roronoa zoro, alıntılara bakıyorsun nickler bambaşka. meğersem silinen hesapları zoro hesabı ile birleştiriyorlarmış...... animelerde hani böyle başarısız denekleri atarlar da onlar devasa bir et yığını bedene dönüşürler ya, flesh golem gibi hesap yapmışlarsdfglkjdgşlsdknmdf
Şöyle bir şeyde var mesela ben şimdi sana cevap yazıyorum yukarıda twei gözüküyor sonra sen kullanıcı adını değiştirsen bile o şekilde kalıyor. Arada sıkılınca eski konuları okuyordum, kafam çok karışıyordu.

Şöyle bir şeyde var mesela ben şimdi sana cevap yazıyorum yukarıda twei gözüküyor sonra sen kullanıcı adını değiştirsen bile o şekilde kalıyor. Arada sıkılınca eski konuları okuyordum, kafam çok karışıyordu.
eski konularda ölü toprağı var, hazine çıkar diye karıştırmamak lazım. şimdi üye olurken alınmış başarısız nicklere girmeye gerek yok sdfgdf

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü