Blue Sky
★★★
Araya bi Law kaçmasa dünyanın en iyi listesi olacakmış.Forum üyelerinin favori OP karakterlerini içeren bir video serisine başladım. İlk üyemiz @Smith oldu. Videolarda yer almak isteyenler en sevdiği 10 karakteri bana yazabilir.
ifa zamanı en azından alanı hakkında konuşuyordu... her ne kadar reklam yönetmeni de olsa. 90 100klık monitör sonuçta, bana gelse ben bile inceleme çekerimSinema programlarını eğlenceli buluyordum. İfa zamanları işte.
Genel bir değerlendirmedeydi yha.
5 mükemmel saniyeBöyle 5 saniye falan sürer video reis.
don kriegForum üyelerinin favori OP karakterlerini içeren bir video serisine başladım. İlk üyemiz @Smith oldu. Videolarda yer almak isteyenler en sevdiği 10 karakteri bana yazabilir.
Sen İfa deyince gidip baktım unutmuşum varlığını. İlker nasıl da mokokoladı Youtube'u ve sosyal medyayı öğrenene kadar kullandı sonra da saldı. Tam bir liboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!Sinema programlarını eğlenceli buluyordum. İfa zamanları işte.
Birden fazla inceleme çekilir o kadarlık makineye yaifa zamanı en azından alanı hakkında konuşuyordu... her ne kadar reklam yönetmeni de olsa. 90 100klık monitör sonuçta, bana gelse ben bile inceleme çekerim
Hocam güzel video olmuş. Eline sağlık.Forum üyelerinin favori OP karakterlerini içeren bir video serisine başladım. İlk üyemiz @Smith oldu. Videolarda yer almak isteyenler en sevdiği 10 karakteri bana yazabilir.