Genel Sohbet

@Riful k-othrine denedin mi? bir tane de adını hatırlayamadığım vardı, toz şeklinde, kaba toz, keskin toz gibi bişeydi sanırım tanımı. bu toz böyle keskin köşelere sahip. böceklerin gezdiği yerlere püskürttüğünde böceklere bulaşıyor, yavaşça dışarıdan parçalıyordu, şarapnel gibi ama adı gelmedi aklıma.
Evet, en meşhuru bu, bunu önerdi veteriner de. Toz değil, şurup gibi daha çok. ,Yine de sonuç alamadım. Bana asıl önemli olanın larvaları yok etmek olduğunu söylediler. Yerinden kalkmayan vitrin benzeri eşyalar var, onların altlarına giremiyorum. Ya da bizzat eşyaların kendisinde var bu larvalar. Zaten yakılacak her şeyi yaktım, kedilerin yattığı yastık, minder gibi şeyleri. Artık en son eşyaları da yakacağım. Yapacak bir şey kalmadı. Sağ olasın.

• Like
Tepkiler: twei
Hocam güzel video olmuş. Eline sağlık.
Teşekkürler hocam.
don krieg
arlong
capone gang bege
oruc reis
iceberg
buggy
jabra
jango
fullbody
mr 3
1- Beyazsakal
2- Rocks D Xebec
3- Dracule Mihawk
4- Kuzan
5- Enel
6- Fujitora
7- Shanks
8- Doktor Hiluluk
9- Mont Blanc Noland
10 - Pedro

Çok düşünmedim ilk başta aklıma bunlar geldi, Van Aughur'u da almak isterdim. One Piece'de çok fazla karakter var, illaki sevdiğim ve unuttuğum karakterler vardır.
Not aldım sizin listelerden de video yaparım.

Forum üyelerinin favori OP karakterlerini içeren bir video serisine başladım. İlk üyemiz @Smith oldu. Videolarda yer almak isteyenler en sevdiği 10 karakteri bana yazabilir.
@Whitebear D liste:

Wbd
Weevil
Stussy
Mountainbeard
Brownbeard
Waterfallbeard
Peachbeard
Marco
Ace
Vista

Evet, en meşhuru bu, bunu önerdi veteriner de. Toz değil, şurup gibi daha çok. ,Yine de sonuç alamadım. Bana asıl önemli olanın larvaları yok etmek olduğunu söylediler. Yerinden kalkmayan vitrin benzeri eşyalar var, onların altlarına giremiyorum. Ya da bizzat eşyaların kendisinde var bu larvalar. Zaten yakılacak her şeyi yaktım, kedilerin yattığı yastık, minder gibi şeyleri. Artık en son eşyaları da yakacağım. Yapacak bir şey kalmadı. Sağ olasın.
yok benim toz dediğim adını hatırlayamadığım diğeriydi. belki de doğal kontrol lazım, pireyi ne yer, örümcek, arı ne bileyim kertenkele kurbağa falan yer herhalde dsfglkjh aklıma keneler için keklik salınması geldi... neyse umarım başarırsın ya

• Like
Tepkiler: Riful
Genel olarak 90-100 ml civarı
Parfümlerde adetten ziyade kaç ml olduğu önemli oluyor. 600 ml’i geçmemesi gerekiyor. Parfümleri ile ünlü bir ülkeden hatta markanın kendi mağazasından aldıysan daha şanslısın, kaç tane aldığına bakmıyorlar bile. Anlayacağın hangi uçaktan indiğin de önemli biraz.

Parfümlerde adetten ziyade kaç ml olduğu önemli oluyor. 600 ml’i geçmemesi gerekiyor. Parfümleri ile ünlü bir ülkeden hatta markanın kendi mağazasından aldıysan daha şanslısın, kaç tane aldığına bakmıyorlar bile. Anlayacağın hangi uçaktan indiğin de önemli biraz.
Ucu ucuna geçmiyorum sanırım teşekkür ederim. Amsterdamdan thy ile aktarmalı uçacağım

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü