Genel Sohbet

hepinize iyi geceler, umarım sevdiğiniz bir rüyaya devam edersiniz

0c02d7560bda0af4550a09f824298a8b.jpg
iyi geceler

Günaydın ahali. Tavuklara kuş saldırmış koştum gittim kedi kadar kuş sanıyordum şahin gibi bir şey çıktı. Bu aralar çok haberini alacağız bu şahinin belli
Günaydın. Bizim de civcivimizi yedi bir hafta kadar önce bir şahin. Geçen sene de yaşamıştık böyle bir olay. Yakalayıp dövmüştük. Şaka şaka, bir şey yapmadan saldık. Kıyamadım

Günaydın ahali. Tavuklara kuş saldırmış koştum gittim kedi kadar kuş sanıyordum şahin gibi bir şey çıktı. Bu aralar çok haberini alacağız bu şahinin belli
Tuzak falan kurup yakalayıverseneniz, zamanla evcilleştirilir de.

Günaydın. Bizim de civcivimizi yedi bir hafta kadar önce bir şahin. Geçen sene de yaşamıştık böyle bir olay. Yakalayıp dövmüştük. Şaka şaka, bir şey yapmadan saldık. Kıyamadım
bizim mibzerin altına tavuğu sıkıştırmış boğuyordu. Ben ne olduğunu bile anlayamadım. Arkasından uçup çıkınca boyutunu gördüm.
Tuzak falan kurup yakalayıverseneniz, zamanla evcilleştirilir de.
Evcilleştirme ayağına bizim kedileri bile götürür aman aman pü

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü