iyi gecelerhepinize iyi geceler, umarım sevdiğiniz bir rüyaya devam edersiniz
![]()
iyi gecelerhepinize iyi geceler, umarım sevdiğiniz bir rüyaya devam edersiniz
![]()
Günaydın. Bizim de civcivimizi yedi bir hafta kadar önce bir şahin. Geçen sene de yaşamıştık böyle bir olay. Yakalayıp dövmüştük. Şaka şaka, bir şey yapmadan saldık. KıyamadımGünaydın ahali. Tavuklara kuş saldırmış koştum gittim kedi kadar kuş sanıyordum şahin gibi bir şey çıktı. Bu aralar çok haberini alacağız bu şahinin belli
Tuzak falan kurup yakalayıverseneniz, zamanla evcilleştirilir de.Günaydın ahali. Tavuklara kuş saldırmış koştum gittim kedi kadar kuş sanıyordum şahin gibi bir şey çıktı. Bu aralar çok haberini alacağız bu şahinin belli
Bunu yapacağını biliyordum. Hatta ben yapacaktım, dedim sky yapar zaten gerek yok.Zehahahahaha
![]()
Sen yapaydın keşke gardaşBunu yapacağını biliyordum. Hatta ben yapacaktım, dedim sky yapar zaten gerek yok.
bizim mibzerin altına tavuğu sıkıştırmış boğuyordu. Ben ne olduğunu bile anlayamadım. Arkasından uçup çıkınca boyutunu gördüm.Günaydın. Bizim de civcivimizi yedi bir hafta kadar önce bir şahin. Geçen sene de yaşamıştık böyle bir olay. Yakalayıp dövmüştük. Şaka şaka, bir şey yapmadan saldık. Kıyamadım
Evcilleştirme ayağına bizim kedileri bile götürür aman aman püTuzak falan kurup yakalayıverseneniz, zamanla evcilleştirilir de.