Genel Sohbet

Ucu ucuna geçmiyorum sanırım teşekkür ederim. Amsterdamdan thy ile aktarmalı uçacağım
O zaman limite takılacaksın. Marka vermedilerse 75’liklerden hatta 60’lıklardan sıkıştır araya, adeti tutturursun. Hermes, Kilian, Tiziana Terenzi gibi markalar 60 ve 75 ml ürünlerini bu durum için çıkardı. Fiyatları diğerlerine göre biraz yukarıda ama Türkiye fiyatlarının yine de altında kalır.

Reis yanlış anlama da siteye program falan mı yükledin her mesaja otomatik beğeni mi atıyor ne yapıyor nereye baksam sen varsın xd @KazumaKiryu0
don krieg lobisinin hizinin farkinda degilsin sanirim. ayrica nickin hakkini vermek gerek
Jd2iuMX.gif

O zaman limite takılacaksın. Marka vermedilerse 75’liklerden hatta 60’lıklardan sıkıştır araya, adeti tutturursun. Hermes, Kilian, Tiziana Terenzi gibi markalar 60 ve 75 ml ürünlerini bu durum için çıkardı. Fiyatları diğerlerine göre biraz yukarıda ama Türkiye fiyatlarının yine de altında kalır.
600 ün altında kalıyorum 570 mi 580 mi ne oluyor total

600 ün altında kalıyorum 570 mi 580 mi ne oluyor total
Sen yine garanti olsun diye birini kutusundan çıkarıp kişisel kullanımın içinmiş gibi el çantana al. Ben genelde bu tip bir şey yapacağım zaman fazla valizim de olduğundan valizlerimi düşürme numarasıyla şapşala yatıyorum. Hemen yardıma koştuklarından sonrasında rahat rahat geçiyorum.

Sen yine garanti olsun diye birini kutusundan çıkarıp kişisel kullanımın içinmiş gibi el çantana al. Ben genelde bu tip bir şey yapacağım zaman fazla valizim de olduğundan valizlerimi düşürme numarasıyla şapşala yatıyorum. Hemen yardıma koştuklarından sonrasında rahat rahat geçiyorum.
Vay be bildiğin nitelikli dolandırıcılıkmış :D. Teşekkür ederim cevapladığın için

Bu AOT neymiş ya.

Bu seriyi yazan adam inanılmaz iyi bir yazar, bu serinin gideceği yeri inanılmaz merak ediyorum. Hayatımda gördüğüm en iyi anime, sanırım HxH'dan bile daha iyi.

• Like
Tepkiler: Invictus Vol. 3

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü