ErsiN. ★★★★ Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 667 Tepkime puanı 989 Puanları 93 Konum Bağcılar Bugün 01:41 #611 twei' Alıntı: kalbimizde yaşıyor Spoyler Genişletmek için tıkla ... davasın da haklı tek Uchiha kendisi gerisi çer çöp. Tepkiler: twei ve KazumaKiryu0
twei' Alıntı: kalbimizde yaşıyor Spoyler Genişletmek için tıkla ... davasın da haklı tek Uchiha kendisi gerisi çer çöp.
twei ★★★★ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 388 Tepkime puanı 830 Puanları 93 Bugün 02:06 #612 ErsiN.' Alıntı: davasın da haklı tek Uchiha kendisi gerisi çer çöp. Genişletmek için tıkla ... haklı uçiha Tepkiler: Smith, KazumaKiryu0 ve ErsiN.
ErsiN.' Alıntı: davasın da haklı tek Uchiha kendisi gerisi çer çöp. Genişletmek için tıkla ... haklı uçiha
ErsiN. ★★★★ Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 667 Tepkime puanı 989 Puanları 93 Konum Bağcılar Bugün 02:08 #613 twei' Alıntı: haklı uçiha Genişletmek için tıkla ... haklı tabi adam mugen tsukuyomi'de başarılı olsa boruto gibi lanet bir velet ve seri olmazdı ahahahqahh Tepkiler: Smith ve KazumaKiryu0
twei' Alıntı: haklı uçiha Genişletmek için tıkla ... haklı tabi adam mugen tsukuyomi'de başarılı olsa boruto gibi lanet bir velet ve seri olmazdı ahahahqahh
Kenny ★★★ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 135 Tepkime puanı 615 Puanları 93 Bugün 07:58 #614 Degerli ÇaprazLonca ailesinin çok kıymetli üyelerine günaydınlar güzel günler diliyorum! İki gündür ne güzel 11'den önce kalkamıyordum ama maalesef tekrardan iş vakti geldi. Hafta sonuna son 5 gün! Tepkiler: Sodex, KazumaKiryu0, soytarı ve 3 diğerleri
Degerli ÇaprazLonca ailesinin çok kıymetli üyelerine günaydınlar güzel günler diliyorum! İki gündür ne güzel 11'den önce kalkamıyordum ama maalesef tekrardan iş vakti geldi. Hafta sonuna son 5 gün!
Eric Cartman ★★ Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 77 Tepkime puanı 165 Puanları 33 Bugün 09:18 #615 Kenny' Alıntı: Degerli ÇaprazLonca ailesinin çok kıymetli üyelerine günaydınlar güzel günler diliyorum! İki gündür ne güzel 11'den önce kalkamıyordum ama maalesef tekrardan iş vakti geldi. Hafta sonuna son 5 gün! Genişletmek için tıkla ... Sen 2 gün mü izin yapıyorsun? Tepkiler: KazumaKiryu0
Kenny' Alıntı: Degerli ÇaprazLonca ailesinin çok kıymetli üyelerine günaydınlar güzel günler diliyorum! İki gündür ne güzel 11'den önce kalkamıyordum ama maalesef tekrardan iş vakti geldi. Hafta sonuna son 5 gün! Genişletmek için tıkla ... Sen 2 gün mü izin yapıyorsun?