Genel Sohbet

Aslında hem borsada hem kriptoda yatırımlarım vardı. Borsada Doğuş oto ve fonlardan iyi para kazanmıştım. 6-7 yıl içerisinde. Kripto'da ise güvendiğim ve çalıştığına çok inandığım bir kaç proje oldu. Belirli tarih aralıklarıyla 300-400 dolar atarak total protföyü 30.000 dolar civarı bir rakam yaptım. Daha sonra bir gün kripto çakılınca borsadaki hisselerimi satıp vadelide long girdim. Bir kez daha çaktılar. Elimdeki parayı da aldılar sağolsunlar. xd
Kripto boş iş . (y)

Üstad korkunç haklı ya. @Yubashiri Vinsmoke
images

Bu yazıyı aslında "Dök içini rahatla" konusunada yazabilirdim ama orada yazılan problemlerin çok daha ciddi olduğunu düşünerek genel sohbete yazma kararı aldım, zaten gündelik hayatın içinden bir olay.

Yaklaşık olarak 113 gündür diyetteyim, sadece sabahları ve akşam saat 17.00 - 18.00 arası yemek yiyorum. Uyguladığım diyet ise şöyle; ekmek ve un ürünleri yok, soda hariçi gazlı ve şekerli içecek yok, günde 4.5 litre ile 5.5 litre arasında su içiyorum, herhangi bir aburcubur yok, yağ inanılmaz az tüketiyorum.

Bu 113 günlük süreçte yaklaşık olarak 16 ~ 17 kilo verdim ve vermek istediğim 9 kilo daha var, diyeti yaparken hiçbir diyetisyenden yardım almadım. Kilo veriyor olmak iyi ama uzun süredir günde sadece 2 öğün yemek yemem ve akşam 6'dan sonra hiçbir şey yememek inanılmaz zorlamaya başladı.

Aslında artık fazla kilom yok, sağlığıma kavuştum ama sanki diyeti bozarsam kendimden nefret edecekmişim gibi hissediyorum, bunu daha ne kadar devam ettirebilirim bilmiyorum. Sanki bir tane çikolata şeker yersem bütün uğraşlarım boşa gidecekmiş gibi düşünüyorum.

Uzun süredir tüketmeye alışkın olduğum şeyleri bir anda hiç tüketmemeye başladım, sadece sağlıkı şeyler yemem doğru mu? Yoksa hastalık derecesinde takıntı mı yaptım, normalde diyetisyenler veya spor hocaları haftada 1 gün istediğini ye tarzında şeyler söylüyor. Bunu diyetin sürekli olabilmesi için söylediklerini düşünüyorum, ben hiç tüketmedende devam ettirebiliyorum.

Diyet işlerinden anlayan birileri varsa lütfen yardımcı olsun, sağlıklı olmak için takıntı yaparak kendimi sağlığımdan mı ediyorum?

Gece saat 1 oturdum yarım saattir şu adamın yemek yediği videolari izliyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü