Genel Sohbet

Bir saat sonra berbere gideceğim, hazırlıklara başladım.

bizim burdakinde insan kendini rpg karakteri gibi hissediyor. sanki ben görevdeymişim de mahalledeki olaylar hakkında bilgi alıyormuşum, işlek bir caddedeki hana giriyorum, kapı gıcırtısını duyan kalabalık anlık olarak sessizleşiyor. yürümeye başlayınca fısıltılar başlıyor, daha fazla dikkat çekmeden bara yaklaşıp bir bira söylüyorum, o sırada hafif aksayarak gelen barmen bardakları silmeye başlıyor,

-seni buralarda görmemiştim, şehre yeni mi geldin? diyor.

barmen iri yarı bir adam, saçları uzun kumral, sert bir görüntü vermeye çalışıp beni tartıyor. kulağındaki yarayı uzun saçlarıyla kapatmamış. tüm bunlara bakınca belki de önceden paralı askerdi? birayı kafaya dikip, derin bir iç çekiyorum,

-güneyden geldim, atım pek iyi durumda değil, iyi bir nalbant biliyor musun? yol pek umduğum gibi geçmedi.

barmen, üstümdeki hırpalanmayı fark etse de sorgulamıyor, biranın yanına kaju söylüyorum, barmen getirdikten sonra

-elbette var, geldiğin yolda bir tane vardı, hemen içeri dalmaman iyi olmuş, aceminin tekidir. ustalar ara sokaklarda iş görür, meydanda bir şifacı dükkanı göreceksin, yanındaki sokağa girip ilerle, vardığını seslerden anlayacaksın

dedikten yeni gelenlere bira doldurmaya gidiyor. işi bitince tekrar geliyor, bir bira daha söylüyorum, biramı getirdikten sonra,

-etrafta dikkat çekmeden dolaş, başkentten gelen destek birlikleri burada konaklıyor. ayaklanmayı durdurmak için emir almışlar. normalde olduklarından çok daha agresif olabiler, malum, hainleri cezanlandırana kahraman diyecekler.

başımla onaylıyorum. hanın ortasından sesler yükseliyor, tam da barmenin dediği gibi askerler çoktan birilerini hedef almış. fakat takım liderleri araya girip,

-burası yeri değil, enerjisinizi yarına saklayın buradan gidiyoruz.

dikkat çeken sürtüşme sırasında barmen biramin altına bir kart koymuş, bana yaklaşarak,

-marquis temkinli bir asker, fakat senin gibi biri için zor olmayacaktır.

barmenin kim olduğumu bu kadar hızlı fark etmesine şaşırsam da çaktırmadan kartı alıp cebime koyuyorum, kajulara tek atıp biranın kalanını kafama dikip

-temkinli olmak iyidir, fakat yeterince heyecan görüşünü kısıtlar, bu gece başına ne geldiğini bile anlamayacak...

barmen gülümseyerek işine geri dönünce ayağa kalktım, kalabalık tekrar sessizleşse de ani bir hareket görmedikleri için muhabbetlerine devam ettiler. bardan çıkmadan önce barmenin verdiği kartı çıkarttım.

-oldukça şaşırtıcı marquis, bu kadar temkinli biri genelevlerdeki bir kadına aşık olmuş ha. hahahaha, en azından mutlu öleceksin! sdfgşlkdfhg

Dök içini rahatla konusu ve bu konudaki mesajımı alıntılayanv e tavsiye veren arkadaşlara çok teşekkürler hepsini okudum. Kimine katıldım kimine katılmadım. Kimini mantıklı kimini acımasız buldum. Ama hepinize teşekkürler. Ne var ki cevap verecek kadar dirençli değilim. Bağışlayın.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü