Ölüm Cerrahı
★★★★
Eski olduğundandır.
Eski olduğundandır.
Hades'te administrative chamber diye bi yer var, idari işler dairesi gibi. buradaki gölgeler hades için sonsuza kadar çalışacaklar. evrenin entropiye yenik düşüp solacağı, kaosun bile güçsüz kalacağı güne kadar çalışmaya devam edecekler... yeraltı dünyasından kaçma girişimlerimden önce her seferinde buraya gelip motivasyon konuşması yapardım. gün geçtikçe ona benziyor :/Günaydın değerli çapraz lonca üyeleri.. Bir haftanın daha sonuna gelmek üzereyiz, umarım cumaya kadar sağ salim gelmişsinizdir.. Dişinizi sıkın, son bir mesai günü...
Şöyle bir manzarayı görmek için canımı veririm, en büyük hayallerimden biri çok iyi bir teleskop alıp evreni izleyebilmek.
Türkiye'nin yarısı böyle zaten. Aynı heyecanı yaşamıyor musun görünce?Şöyle bir manzarayı görmek için canımı veririm, en büyük hayallerimden biri çok iyi bir teleskop alıp evreni izleyebilmek.
Yok usta, ışık kirliliğinden bir şey görünmüyor, gece şehirden çok uzak dağ başına çıkmak lazım. Havanında açık olması lazım belki o zaman düzgün görüntü alınır.Türkiye'nin yarısı böyle zaten. Aynı heyecanı yaşamıyor musun görünce?
Astrobin diye bir site vardı. Millet çektiği fotoları hangi araçlarla çektiğini, nerden çektiğini falan yazıyordu. Teleskop işine girmeden önce iyiceee bir araştırmak lazım, ben pata küte girdiğim için hevesim kursağımda kalmıştı.Yok usta, ışık kirliliğinden bir şey görünmüyor, gece şehirden çok uzak dağ başına çıkmak lazım. Havanında açık olması lazım belki o zaman düzgün görüntü alınır.
Siteyi şimdi duydum, üye olup bakıcam.Astrobin diye bir site vardı. Millet çektiği fotoları hangi araçlarla çektiğini, nerden çektiğini falan yazıyordu. Teleskop işine girmeden önce iyiceee bir araştırmak lazım, ben pata küte girdiğim için hevesim kursağımda kalmıştı.