UmarımDikkat et kendine madem. Umarım gönlündekilere ulaşabilirsin.
Canım gerçekten kaybolmak istiyor. Tümden.Ging fanı adam arada kaybolur geri gelir, lobimizin bir özelliği.
UmarımDikkat et kendine madem. Umarım gönlündekilere ulaşabilirsin.
Canım gerçekten kaybolmak istiyor. Tümden.Ging fanı adam arada kaybolur geri gelir, lobimizin bir özelliği.
İnsan bunalınca insanlardan uzaklaşıp kendini okumaya vermeli, ben öyle yapıyorum. Bir zaman sonra kafa toparlanıyor.Canım gerçekten kaybolmak istiyor. Tümden.
kadıköy boğasının imbd sayfasının içinden geçiyorlar bi süredir. en son yönetmenlerde apo vardı şimdi imamson koymuşlar, kadro da korkunç
![]()
![]()
@Skywalker seni hem futbol sohbette hem de burada zorbalıyorlar shshshDragon lobisinde aynı durum var mı acaba ?
Benim de şu an haberim oldu çok geç olmadan dev perdede görmek lazım.Kadıköy boğasi vizyona girmiş neden haber vermiyorsun ustam @Yubashiri Vinsmoke bilsem bu hafta sonu giderdim şimdi kaldı artık üzüldüm....
profil fotosundaki mevzu hala gerçekleşmedi mi lan.Dikkat et kendine madem. Umarım gönlündekilere ulaşabilirsin.
Benim için mi diyorsun la?profil fotosundaki mevzu hala gerçekleşmedi mi lan.
Yok yubanınkinden bahsediyorum.Tabi ki senden laBenim için mi diyorsun la?
O mevzu gerçekleşse haberin olurdu lanasldkfjYok yubanınkinden bahsediyorum.Tabi ki senden la
O sırada Tron: Uprising izlemeyi unutma.Para kazanmaya ve kendimi kazanmaya odaklandım abi. Belli bir amaca ulaştığımda geri gelecem. Ama yolum uzun.![]()