502 hatası verdi, sunucularla ilgili bir sorunmuş. Çökmüş olabilir.Kendi sistemlerinde olabilir.
502 hatası verdi, sunucularla ilgili bir sorunmuş. Çökmüş olabilir.Kendi sistemlerinde olabilir.
Visa ya. Bu sorunla alakası yok sanırım ama 2 gün önce aynı yerden alışveriş yaptığımda sıkıntı olmamıştı.Olabilir ama bazen ödemeyi alan aracı kurumda sıkıntı çıkabiliyor, bir de kartın Troy veya american ex mi yoksa visa master falan mı? Troy ve american ex snalda ödeme yapılmıyor. En azından pek çok firma ödeme almıyor.
Aracı kurumla alakalı olsbilir. Sitenin para transferi için anlaştığı kurumlar bazen güncellemeleri aksatabiliyor, bu noktada satın alım yapılamıyabilir, diğer bir durum ise eğer google sunucularını kullanıyor ise bundan da kaynaklı olabilir. Çünkü google sunucularında sorun var gibi.Visa ya. Bu sorunla alakası yok sanırım ama 2 gün önce aynı yerden alışveriş yaptığımda sıkıntı olmamıştı.
Ya da caprazloncavideoarsiv diye bir site mi geliyor. Öncesinde rakibini bertaraf ediyor.@Skywalker @Kuroro Garling memelerinin önüne geçmek için Google'a saldırmış Tayvanlı arkadaşlarıyla. Bu nasıl bir çöküştür.
Nasıl gelsin ki ? Bu adam önceki sitenin de moduydu. Adam numara yapıp sitede başka üyelerin üyeliklerini patlattı. Kendi hesabı ise yalandan ban yedi...Ya da caprazloncavideoarsiv diye bir site mi geliyor. Öncesinde rakibini bertaraf ediyor.
Önemsiz memleketleri salmışlar diye yorumladım.
Çok sık kullandığımı fark ettim bu olay sayesinde. Hayatım yavaşladı adeta...