Genel Sohbet

Kendisi bile diyemez. Bunlar bölüm çevirirken Garling'in kılıcını bile yok edebilir. Bundan sonra yakın takip şart.

Bana bölüm çevirisinden önce panellerde silinecek bir kare var, yapar mısın diye özelden mesaj atıp sildiydi @Kuroro şimdi taşlar yerine oturdu.

Çok sık kullandığımı fark ettim bu olay sayesinde. Hayatım yavaşladı adeta...
şu saatte foruma girince fark ettim la. degoogle your life kardeşim.

gz-hhplxsaagfkt.jpg

fena bi harita ortaya çıkmış. bence avrupada çinin teknolojilerini kullanmak için genel bir baskı yaratmak istiyorlar. bi elektrik kesiliyor bi internet gidiyor falan devamı gelecektir. tr de yerel altyapıya geçmeliyizi deyip o da yabancı teknolojileri yerli diye para harcayacak işte. boş işiler

Turkish autorities were following up with Google on the issue, Deputy Transport and Infrastructure Minister Ömer Fatih Sayan said on social media. “Our National Cyber Incident Response Center (@trcert) has requested a technical report from Google regarding the cause of the outage. We are closely monitoring the process,” he wrote.
https://bianet.org/haber/all-google-services-go-down-across-turkey-eastern-europe-in-two-hour-outage-311137#:~:text=Turkish autorities were,to increase it.”
“These outages show how crucial it is to use national products and software," he added. "For this reason, we have worked extensively to increase the rate of domestic production in both the software and hardware of 5G. Our current localization rate is 60 percent, and we will continue to increase it.”

bu arada bianet bok gibi bir site takip etmeyiniz

• Wow
Tepkiler: keepr

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü