Genel Sohbet

14 saatlik otobüs yolculuğunu sayısız şarkı, bolca overthink ve 10 dakika Recep İvedik 2 izleme teşebbüsüyle tamamlıyorum. Bu kadar verimsiz bir yolculuk yapılamazdı, kendimi tebrik ediyorum.
14 saat nereden nereye gittin hocam böyle ? Uçakla otobüs arasında çok fiyat farkı yoksa otobüs çekilmiyor ya :(

14 saat nereden nereye gittin hocam böyle ? Uçakla otobüs arasında çok fiyat farkı yoksa otobüs çekilmiyor ya :(
Adana-İstanbul hocam. Çoğu zaman uçakla gidip geliyorum zaten ama sene başlangıcı/sonunda bavullar ağırlık sınırına takıldığından uçak kullanamıyorum maalesef.

• Like
Tepkiler: yumekosai
Adana-İstanbul hocam. Çoğu zaman uçakla gidip geliyorum zaten ama sene başlangıcı/sonunda bavullar ağırlık sınırına takıldığından uçak kullanamıyorum maalesef.
Adana beee. Valla baya severim. Sevgilimin yanına sürekli uçak ile gitmiştim son dönüşümde otobüs kullanayım dedim o günün akşamı Adana'da 6 Şubat depremi olmuştu 😔 Okulun başlangıcı ve sonu bavul cidden sorun oluyor. Allah kolaylık versin bu sıcaklarda çekilmesi zor şeyi yaşamışsın

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Schrader
Adana beee. Valla baya severim. Sevgilimin yanına sürekli uçak ile gitmiştim son dönüşümde otobüs kullanayım dedim o günün akşamı Adana'da 6 Şubat depremi olmuştu 😔 Okulun başlangıcı ve sonu bavul cidden sorun oluyor. Allah kolaylık versin bu sıcaklarda çekilmesi zor şeyi yaşamışsın
Çok geçmiş olsun, yengenin durumu iyidir umarım. Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. 🙏

• Like
Tepkiler: yumekosai
Cumhuriyet başsavcısı mısın yoksa kadı mısın bilader bunlar nasıl suçlamalar
bunlar cidden insan düşmanı. tüm insanlar standart olsun sürüden ayrılmasın istiyorlar. başı açıkmış göğsü açıkmış, lan 50 sene önce çarşaf giymeyen anadolu kadınlarına misyonerlik faaliyetleriyle rahibe gibi çarşaf giydirip tüm kültürel kıyafetlerin içinden geçmişlerdi. trt nin sansürlediği türkülerde neler geçiyor, bunlar o laflara da irkiliyordur, gerdan göğüs, göbek, bilek falan deyince tahrik oluyorlar gebeşler, peygamber döneminde insanlar nasıl geziyordu bilseler peygambere de laf atarlar

• Like
Tepkiler: LaughTale

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü