Genel Sohbet

cücüüüüüüüüüüüü parasını veren hokkabaz gibi oynatıyor seni cücüüüüüüüüüüüüüüü

Trump'ın dediği şu "Ben tüm ülke idarecilerinin benim gibi faşist olmasını istiyorum. Eğer benim gibi olurlarsa ve bana sıkıntı çıkarmazlarsa her istediklerini veririm. Yeter ki benim ABD'ye yapacaklarımı kendi varlıklarıyla meşrulaştırsınlar. Arjantin'deki O.E 20 milyar dolar verecek Liberal politikaları battığı için. Maluma da 300 Boeing ve F35'leri verecek. Bundan bi kaç ay önce de yine bir dolu faşist hükumete de istediklerini hep verdi.

Trump'ın dediği şu "Ben tüm ülke idarecilerinin benim gibi faşist olmasını istiyorum. Eğer benim gibi olurlarsa ve bana sıkıntı çıkarmazlarsa her istediklerini veririm. Yeter ki benim ABD'ye yapacaklarımı kendi varlıklarıyla meşrulaştırsınlar. Arjantin'deki O.E evladına 20 milyar dolar verecek Liberal politikaları battığı için. Maluma da 300 Boeing ve F35'leri verecek. Bundan bi kaç ay önce de yine bir dolu faşist hükumete de istediklerini hep verdi.
Demokrasi masalını bitirdiler işte. O hikayeyi satmaya bile yetlenmiyorlar artık.
O Milei itinin kıçını öpmeye doyamadı ekonomistlerimiz. Anca Sabri Öncü gibi deliler karşılarında duruyordu.

O Milei itinin kıçını öpmeye doyamadı ekonomistlerimiz. Anca Sabri Öncü gibi deliler karşılarında duruyordu.
Milei'yi en çok öven adam Efe Aydal "adam başardı" diyordu en son. Babayı başardı. Ülkenin tüm su şirketleri İsrail'e sattı en son. Üstüne piyasa yine çöktü. Amerikan halkının vergileri şimdi komple Milei piçine gidecek. Şansa bala da ekonomi düzelirse "Milei mucizesi" diye satacaklar. Sonra benim profil fotoğrafımdaki gavatta Milei floodları yazacak Twitter'da...

• Like
Tepkiler: kekomancer
KF virüs olayı nedir? Site kapalı galiba, KF discord sunucusundan ya atılmışım ya da kapatılmış.

@Alpamis KF is no more mu usta durum nedir

Birkaç aylık bir mesele sanırım bu. Bir ara dc kapandı sandım ben hatta forumda da yazdım cevap gelmemişti. Bugün kf den bir arkadaş mesaj attı meğerse benden link falan gitmiş - ne linki onu da bilmiyorum - hesabı kaptırdı herhalde falan demişler ama hiç öyle bir şey de olmadı, çözemedim mevzuyu.

Milei'yi en çok öven adam Efe Aydal "adam başardı" diyordu en son. Babayı başardı. Ülkenin tüm su şirketleri İsrail'e sattı en son. Üstüne piyasa yine çöktü. Amerikan halkının vergileri şimdi komple Milei piçine gidecek. Şansa bala da ekonomi düzelirse "Milei mucizesi" diye satacaklar. Sonra benim profil fotoğrafımdaki gavatta Milei floodları yazacak Twitter'da...
Profilindeki durup durup Milei diye krizlere giriyordu zaten. Halk bir yolunu bulup indirmeli, yoksa çok zor günler bekliyor Arjantin halkını..

• İmza
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü