Yüreğin benim Garling fanı olmamı kaldırmadı değil mi?Bazı arkadaşlar 61 eklenmeden bunun yapılmasına karşı çıkabilir. Nepal gibi protestolarla karşılaşmayalım. Hazırlıklı değiliz şu an...
Yüreğin benim Garling fanı olmamı kaldırmadı değil mi?Bazı arkadaşlar 61 eklenmeden bunun yapılmasına karşı çıkabilir. Nepal gibi protestolarla karşılaşmayalım. Hazırlıklı değiliz şu an...
Maalesef. Bu teksas shooterlarına benzeme diye yaptım. Bunlar çoluk çocuk demiyo...Yüreğin benim Garling fanı olmamı kaldırmadı değil mi?
Hafif göbek ve tek bir kaş ekle yada bir kaş çıkar tam ben xD
Şimdi izledim djdkekdke çuval gibi düşüyor. Adamın sadece sol kolu işlevsel o da yarım ne umuyordu fkfkdkkdmsksAmpute cüceye tek atınca gülmedin mi? İçinde bir şey cız etmedi mi şimdi? dfkşlgdf
Defalarca izledim o kısmı inanılmaz bir şey. Mangal gibi yürek var aslan parçasında ilk o saldırıyor. İki kolu olanlar çekiniyor cüce Shanks dsflkdfsdfsjŞimdi izledim djdkekdke çuval gibi düşüyor. Adamın sadece sol kolu işlevsel o da yarım ne umuyordu fkfkdkkdmsks
Vay vay vay Skywalker birader, hoş bulduk. Herkese selamlar olsun.
Hocam serisinden buraya da bir türkü konusu açman lazımVay vay vay Skywalker birader, hoş bulduk. Herkese selamlar olsun.
![]()