Sapık olmayan manga mı olur? Kültürümüze aykırı mı demişler?
Sapık olmayan manga mı olur? Kültürümüze aykırı mı demişler?
Çok fazla fanı olunabilecek karakter var doğru. Her arc üzerine onlarca karakter eklenmeye devam ediyor. Oda bir kaç yıl içinde bitirecem diyor ama bu kadar karakteri işleyebilecek mi? Final Savaşı için Wano’nun en az 2-3 katı uzunluğunda bir ark olması lazım. Çoğu şey havada kalacak.Dünya üzerined en fazla canon karakter barındıran seri One Piece ve sen de haspelkader bu seriyi seven milyonlardan biri olmuşsun.
Fanı olabileceğin ana karakter kadrosu neredeyse 20-25 kişi.
Ciddi etkisi olan yan karakterler yüzlerce isim.
Kendilerine has albenileri ve cezbedici yanları olan niş karakteler ise yüzlerce falan.
Ve sen gidip Sanji fanı oluyorsun.... Hele de zaman atlaması sonrası bunu hala sürdürebiliyorsun...
Fenerbahçe taraftarları , Sanji fanlarını görüp hallerine şükreder yaniöyle bir seviyedir bu... (not serinin başlarında ben de severdim).
Shanks Fare miKeçi Sengoku
Ejder Dragon
Fare Shanks
Snake Smoker (yılan saldırısı var)
![]()
yani Karasakal babasının izinden mi gidiyor ? öyle bir şey olsa Luffy impel down'a girdiğin de hiç kimse impel down'a girip çıkamadı demezdi sengoku. Shiki ve Luffy girdi çıktı karasakal her zaman ki gibi hazıra kondu.Xebec, Shiki ve Beyaz'ı Impel Down'dan kaçırdı.
Şimdiye kadar neyi işledi ki tam hakkıyla ? Geçmişten bir kaç şeyi bağlayacak, yabancı fandom gene "Peak Fiction" diyecek dağılacaklar.Oda bir kaç yıl içinde bitirecem diyor ama bu kadar karakteri işleyebilecek mi?
Çok fazla fanı olunabilecek karakter var doğru. Her arc üzerine onlarca karakter eklenmeye devam ediyor. Oda bir kaç yıl içinde bitirecem diyor ama bu kadar karakteri işleyebilecek mi? Final Savaşı için Wano’nun en az 2-3 katı uzunluğunda bir ark olması lazım. Çoğu şey havada kalacak.
silüetler'in çoğu bitti bir İmu ile Joy boy kaldı. Kuma,Xebec,Loki Harald'ın geçmişini azar azar gösterdi. Seri de önemli yere sahip olan insanlar bunlar. Gidip de bana sakazukiyi anlatmasın zaten.son 2 kişi kaldı onun dışın da azar azar da olsa işledi gösterdi. seri bittikten sonra bile bir şeyler yapar bence çok merak edilen konular ve kişiler hakkın da .