Genel Tartışma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kuroro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünya üzerined en fazla canon karakter barındıran seri One Piece ve sen de hasbelkader bu seriyi seven milyonlardan biri olmuşsun.

Fanı olabileceğin ana karakter kadrosu neredeyse 20-25 kişi.
Ciddi etkisi olan yan karakterler yüzlerce isim.
Kendilerine has albenileri ve cezbedici yanları olan niş karakteler ise yüzlerce falan.

Ve sen gidip Sanji fanı oluyorsun.... Hele de zaman atlaması sonrası bunu hala sürdürebiliyorsun...

Fenerbahçe taraftarları , Sanji fanlarını görüp hallerine şükreder yani :D öyle bir seviyedir bu... (not serinin başlarında ben de severdim).

Dünya üzerined en fazla canon karakter barındıran seri One Piece ve sen de haspelkader bu seriyi seven milyonlardan biri olmuşsun.

Fanı olabileceğin ana karakter kadrosu neredeyse 20-25 kişi.
Ciddi etkisi olan yan karakterler yüzlerce isim.
Kendilerine has albenileri ve cezbedici yanları olan niş karakteler ise yüzlerce falan.

Ve sen gidip Sanji fanı oluyorsun.... Hele de zaman atlaması sonrası bunu hala sürdürebiliyorsun...

Fenerbahçe taraftarları , Sanji fanlarını görüp hallerine şükreder yani :D öyle bir seviyedir bu... (not serinin başlarında ben de severdim).
Çok fazla fanı olunabilecek karakter var doğru. Her arc üzerine onlarca karakter eklenmeye devam ediyor. Oda bir kaç yıl içinde bitirecem diyor ama bu kadar karakteri işleyebilecek mi? Final Savaşı için Wano’nun en az 2-3 katı uzunluğunda bir ark olması lazım. Çoğu şey havada kalacak.

• Like
Tepkiler: J-Man
Keçi Sengoku
Ejder Dragon
Fare Shanks
Snake Smoker (yılan saldırısı var)
tls6yg4fdsab1.jpg
Shanks Fare mi :D . bu saydıklarını neye göre belirledin merak ettim . :D Shanks olunca konu ilgimi çekiyor da.

• Like
Tepkiler: sensey
Çok fazla fanı olunabilecek karakter var doğru. Her arc üzerine onlarca karakter eklenmeye devam ediyor. Oda bir kaç yıl içinde bitirecem diyor ama bu kadar karakteri işleyebilecek mi? Final Savaşı için Wano’nun en az 2-3 katı uzunluğunda bir ark olması lazım. Çoğu şey havada kalacak.

İşlemesine gerek yok ki. Hikaye içerisinde bir takım şahıslar var sadece. Her karakteri işleme zorunluluğu diye bir şey yok. Gerek de yok. Zaten One Piece’in hakları tümüyle Shounen Jump’a kaldıktan sonra Jump çok güzel işler o karakterleri sen rahat ol ;)

• İmza
Tepkiler: Mewtwo
silüetler'in çoğu bitti bir İmu ile Joy boy kaldı. Kuma,Xebec,Loki Harald'ın geçmişini azar azar gösterdi. Seri de önemli yere sahip olan insanlar bunlar. Gidip de bana sakazukiyi anlatmasın zaten. :D son 2 kişi kaldı onun dışın da azar azar da olsa işledi gösterdi. seri bittikten sonra bile bir şeyler yapar bence çok merak edilen konular ve kişiler hakkın da .

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
silüetler'in çoğu bitti bir İmu ile Joy boy kaldı. Kuma,Xebec,Loki Harald'ın geçmişini azar azar gösterdi. Seri de önemli yere sahip olan insanlar bunlar. Gidip de bana sakazukiyi anlatmasın zaten. :D son 2 kişi kaldı onun dışın da azar azar da olsa işledi gösterdi. seri bittikten sonra bile bir şeyler yapar bence çok merak edilen konular ve kişiler hakkın da .

Harbi çoğu karakterin işlenmesine gerek yok. Sakazuki’yi işleyip ne yapacak? Polis işte adam gerisinin önemi yok. Aynısı diğer iki Amiral içinde geçerli. Shanks zaten fare işlemeye değmez.

• Haha
Tepkiler: ErsiN.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü