Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Tanıtım Harry Potter Dizisi (HBO)

HP özünde bir büyüme hikayesiydi o yüzden hiçbir zaman evren inşaası anlamında pek bir şey sunmadı. Aslında iyi bir potansiyel var ama kullanmadı yazar. En azından ana seri bittikten sonra evreni daha detaylı ele alabilirdi.

Diziyi izler miyim bilmiyorum ratingler için epey bir beklerim.Ama şu açıklamalar bana çok samimiyetsiz ve insanları aptal yerine koymak gibi geliyor. İşte : “ Kitapta hiçbir zaman Snape ve Hermione’nin ten rengi saç rengi belirtilmedi o yüzden bu oyuncuların oynamasında sorun yok. “ açıklamaları irrite edici.Madem öyle ilk Harry Potter filminde castı niye o şekilde seçtiniz.Üstelik tamamen yazar kontrolündeydi Rowling ingiliz oyuncularının oynamasını şart koşmuştu.O zaman epey bir milliyetçilik yapmıştı.Hatta bilgi doğruysa o zamanlar Robin Williams’ın Hagrid rolünü oynama isteği geri çevrilmiş.

Keşke Snape'i Laz yapsalardı.

Bütçe bul çekiyoruz. @Yubashiri Vinsmoke Bu arada Hasan Mezarcı İsa'nın pozu vereceğim derken Domain açıyormuş.

czgc7nm.PNG

Keşke Asyalı yapsaydınız diyen birini de gördüm bugün.
Elfleri beyaz tenli Uzak Doğulu yapsalar hoş olur diyen vardı LOTR için. Yani beyaz tenli bir Japon Snape olsa "ahhhhhhh harika Snape-sama" diyecek tonla adam var.

Elfleri beyaz tenli Uzak Doğulu yapsalar hoş olur diyen vardı LOTR için. Yani beyaz tenli bir Japon Snape olsa "ahhhhhhh harika Snape-sama" diyecek tonla adam var.

Kendisini bir drow gibi siyaha boyayan Asyalı gördüm fena değildi. Elfleri keşke Asyalılar oynasaydı, güneyliler değil tabi.

Geri