Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Tanıtım Harry Potter Dizisi (HBO)

Pajeet Drow aslında efsane olmaz mı? Elflerin gözünde her Drow bir Pajeet?

Asya üzerinden bir dünya inşası yapacaksak olabilir. Goblin de çok uyar gerçi. Drowlar, İsrail'i desteklemezdi, ama Goblinler net desteklerdi.

Bütçe bul çekiyoruz. @Yubashiri Vinsmoke Bu arada Hasan Mezarcı İsa'nın pozu vereceğim derken Domain açıyormuş.

czgc7nm.PNG
Jahren'in ense benzerliği role çok uygun. Hagrid için dindar Burhi'yi öneriyorum.

Hali hazırda bir sürü filmi yapılmış uyarlaması bulunan filmin cast’ının eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Harry potter ın film serisi uyarlaması var mı var. Dizide de değişiklikler olması falan gayet okey zenci snaps muhabbetine insanlar çok kuruluyor. daha önce hiçbir uyarlaması yapılmamış bir kitap olsa neyse.

Fragmandaki renkler ise çok soluk . Gereksiz bir kasıntılık olmuş.

Eşofman giyen snape istemiyoruz.

onu hiç fark edememiştim. potterhead olmak cidden bambaşka olmalı.

sırf mösyö taha için bu sahneye açıklık getirmeleri lazım. aslında bu haşurfmanı snape'e lily vermiş, ailesi muggle olduğu için büyü dünyasına sonradan girmiş bi artifact oluyor böylece tutarsızlık kalmaz. snape bizimkilerin tarafına geçince de arthur weasley sürekli snape'in ağzından laf almaya çalışıyor fermuarın işlevi ne diye... hatta bak dizide bunun suyunu daha çok çıkarabilirler he

Mösyö Taha fermuar olmaz diyorsa en basit tabiriyle şöyle diyeyim Büyücü dünyasında fermuar vardır. Mösyö Taha Güneş doğudan doğuyor derse Güneş batıdan doğuyordur. Nonniş ya.

Geri