göreceğiz keşke biraz gelişse de şaşırtsa biziYapcak o , haki gelcek , yeni sapan da alır![]()

göreceğiz keşke biraz gelişse de şaşırtsa biziYapcak o , haki gelcek , yeni sapan da alır![]()
Bunu yapsın en başta ben fanı olacağım, ama hiç mi hiç umudum yok. Bir de lütfen sapan yerine silah alsın.Yapcak o , haki gelcek , yeni sapan da alır![]()
O günlerde gelecek, bem ümitliyimBunu yapsın en başta ben fanı olacağım, ama hiç mi hiç umudum yok. Bir de lütfen sapan yerine silah alsın.
Oda hayatta değiştirmez bunun sapan mevzsunu. babası tüfek kullanıyor oğlu sapanBunu yapsın en başta ben fanı olacağım, ama hiç mi hiç umudum yok. Bir de lütfen sapan yerine silah alsın.
Şaşırtacak yakında , bi 25 yılın ardından 1 2 ay daha sabır lazımgöreceğiz keşke biraz gelişse de şaşırtsa bizi![]()
Kraliçeye laf mı atıyorsun @William Cutting
dragonda şanssız adam canım adam ne yapsın babası denizcilerin kahramanı ve korsanlar kralının ezeli rakibi oğlu ise gelecek korsanlar kralı ve joyboy adam ne yapsa ne oğlunu geçebilir ne babasınıUsta adam hiçbir şey yapmadı neden sevmiyorsun ?