Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen KatılKıyafetlerimi çıkartmaya zorlayacaksınız di miii. Hayır, korkarım ve gelemem...sen gelsene yaaa

üzdün, kırmazsın diyodum, hep vakit ayırıcam bahanesiKıyafetlerimi çıkartmaya zorlayacaksınız di miii. Hayır, korkarım ve gelemem...
Bi tık geç saatte olsa gelebilirim ama şu an geri yatmaya dönecemBundan sonrası için vakit ayırıp katılmaya çalışacam
![]()
Felaket bir şekilde manipüle etmeye çalışıyorsun... Bundan sonrası için elimden geleni yapacam. Hatta sesli sistemi getirirsek öyle de çatır çutur oynarızüzdün, kırmazsın diyodum, hep vakit ayırıcam bahanesi![]()
Weeww. Hemen tehdit. Ya birisi bunu bana diyordu ama kimdi hmmmssssben de bildirim yollarım herkese o zaman![]()

gerçekten bilmiyorum
tamam belli ki istemiyosun. o kadar da değil. delikanlı gibi istemiyorum de.gerçekten bilmiyorum
bilsem seni yalnız bırakır mıyım
![]()
niye kötü kullanma olsun? kitap okuma etkinliği için bildirim gidiyo, dandik futbol etkinlikleri için de. oyun içinde gitsin bi kere nolcak ilgisi olanlar bilsin en azından.Weeww. Hemen tehdit. Ya birisi bunu bana diyordu ama kimdi hmmmssss
Madem görevi kötü kullanmaya meyillisin sesli odalarında mod olmanı yasaklarım![]()