keepr
★★★
ohaaa bu nasıl bi fotojenikliktir. para basılır bu yavruyla para! acil girişimler başlasın canonlar çekilsin sdfşlgkdjf@twei Saçımı çeken yaramaz kız. Ardından bir de pati gatling yapıyor… Ufak çaplı bir kız kavgası yaşanıyor sanki yenemiyorum onu
![]()
İlk sayfadaki ‘içeri sızma başarılı’ adlı görseldeki yaramaz bu kedi. Seni yatarken yakalarsa, saçına gidip çekiştiriyor. :d Böyle cins bir kedi görmedim çevremde. Minnak, tüyleri yumuşacıcık, insanın mıncırası geliyorohaaa bu nasıl bi fotojenikliktir. para basılır bu yavruyla para! acil girişimler başlasın canonlar çekilsin sdfşlgkdjf
saç çeken kedilerin varlığından haberdar değildim ya, ama hiç de korkutucu gelmedi yanifdsgd. gözlerin boncukluğuna bak minik burna bak ben bunu önce yorarım sonra kucağımda uyuturum
tüm bu tatlılığa rağmen içimden bi ses çok fena tüy döker bu diyo.İlk sayfadaki ‘içeri sızma başarılı’ adlı görseldeki yaramaz bu kedi. Seni yatarken yakalarsa, saçına gidip çekiştiriyor. :d Böyle cins bir kedi görmedim çevremde. Minnak, tüyleri yumuşacıcık, insanın mıncırası geliyor
o bölge yavru kedilerin ablukasu altında, şu an bölgeye erişilemiyor. içeri gönderdiğimiz özel harekat bile kedilerin tuzağına düşmüş 3 saattir kedileri seviyorlarmış. insanlık ve kediler arasındaki büyük savaşın bursada başlayacağını hiç düşünmezdim...
bu arada
![]()
Her kedi kadar, aşırılığı yok. Teyzeninki yine sevgi gösterisi yapıyormuş. Ne tatlı güzel bir uyandırma servisi olurtüm bu tatlılığa rağmen içimden bi ses çok fena tüy döker bu diyo.
şu paylaştığım da teyzemlerin kedisi. bu da seni yatarken yakalayınca göğsüne karabasan gibi oturup yüzünü yalıyor dsşflgkjdgf