Kedilere Dair Her Şey

@twei Saçımı çeken yaramaz kız. Ardından bir de pati gatling yapıyor… Ufak çaplı bir kız kavgası yaşanıyor sanki yenemiyorum onu 🤗

bd9633b637adbb69e0ee.jpeg

@twei Saçımı çeken yaramaz kız. Ardından bir de pati gatling yapıyor… Ufak çaplı bir kız kavgası yaşanıyor sanki yenemiyorum onu 🤗

bd9633b637adbb69e0ee.jpeg
ohaaa bu nasıl bi fotojenikliktir. para basılır bu yavruyla para! acil girişimler başlasın canonlar çekilsin sdfşlgkdjf

saç çeken kedilerin varlığından haberdar değildim ya, ama hiç de korkutucu gelmedi yanifdsgd. gözlerin boncukluğuna bak minik burna bak ben bunu önce yorarım sonra kucağımda uyuturum

ohaaa bu nasıl bi fotojenikliktir. para basılır bu yavruyla para! acil girişimler başlasın canonlar çekilsin sdfşlgkdjf

saç çeken kedilerin varlığından haberdar değildim ya, ama hiç de korkutucu gelmedi yanifdsgd. gözlerin boncukluğuna bak minik burna bak ben bunu önce yorarım sonra kucağımda uyuturum
İlk sayfadaki ‘içeri sızma başarılı’ adlı görseldeki yaramaz bu kedi. Seni yatarken yakalarsa, saçına gidip çekiştiriyor. :d Böyle cins bir kedi görmedim çevremde. Minnak, tüyleri yumuşacıcık, insanın mıncırası geliyor

• Haha
Tepkiler: twei
İlk sayfadaki ‘içeri sızma başarılı’ adlı görseldeki yaramaz bu kedi. Seni yatarken yakalarsa, saçına gidip çekiştiriyor. :d Böyle cins bir kedi görmedim çevremde. Minnak, tüyleri yumuşacıcık, insanın mıncırası geliyor
tüm bu tatlılığa rağmen içimden bi ses çok fena tüy döker bu diyo.

şu paylaştığım da teyzemlerin kedisi. bu da seni yatarken yakalayınca göğsüne karabasan gibi oturup yüzünü yalıyor dsşflgkjdgf

o bölge yavru kedilerin ablukasu altında, şu an bölgeye erişilemiyor. içeri gönderdiğimiz özel harekat bile kedilerin tuzağına düşmüş 3 saattir kedileri seviyorlarmış. insanlık ve kediler arasındaki büyük savaşın bursada başlayacağını hiç düşünmezdim...

bu arada

sszmwzj.jpg

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
tüm bu tatlılığa rağmen içimden bi ses çok fena tüy döker bu diyo.

şu paylaştığım da teyzemlerin kedisi. bu da seni yatarken yakalayınca göğsüne karabasan gibi oturup yüzünü yalıyor dsşflgkjdgf
Her kedi kadar, aşırılığı yok. Teyzeninki yine sevgi gösterisi yapıyormuş. Ne tatlı güzel bir uyandırma servisi olur 😌

• Haha
Tepkiler: twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü