VS Mihawk vs. Kaido

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    33
Kaido şöyle böyle yapar diyenlerin çoğu dediği çıkmadığı için zorlu bir mücadele olur. Op yorumlarken bu taktik genelde tutar, uç noktadaki yorumlar patlamaya mahkumdur. Yine de Kaido galibiyete daha yakın bir isim.

• İmza
  • Like
Tepkiler: Sodex ve Smith
Karakterlerin gösterdiklerine bakmak lazım. Mihawk demek isterim ama bunu destekleyen bir şey yok elimde.

• Like
Tepkiler: redteror
Shanks diye sorulsa hiç tereddüt etmeden kızıl saç diyecek olan @kaizokuou ve ben

i

• Haha
Tepkiler: kaizokuou
Kaidoyu luffy bile mc power olmadan alamıyordu. Mihawk boş boş takılan bir adam olduğu sürece Kaido yerden yere vurur gibi.

• İmza
Tepkiler: Montana
Mihawk'ın yaşadığı dönem içerisinde kimseye ezilerek kaybedeceğini sanmıyorum(Belki İmu hariç)Ama Kaido da aşırı güçlüydü be.Ada ile savaştı yendi Luffy ile savaştı yendi, Madara gibi nasıl yenileceği belli değildi Nika olaya el attı artık.Kaido yener diyorum ama Mihawk kol bacak almadan gitmez.

Mihawkın kılıç kararttığı evrende Kaido hayat karartıyor Xebecin asi ergen savaşçısı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü