VS Mihawk vs. Kaido

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    33
kaidounun kendini yenecek kişiye rol biçmesi egosu yüzünden. 1v1 dövüş kazanamayan bir adam bu kaidou. onu yenecek kişiyi Korsanlar Kralı veya JoyBoy ilan etmesi bi tık boş ego kabarması. amiral ve ölümsüz kuklalar çok önemli değil. amiraller ray ile falan uğraşıp yenebiliyor, yonkoular pek harcı değil onların. satürn de zaten hasar alsa da bişey olmayacağını bildiği için kendini korumuyor bile 5 elder üzerinden güç kıyası zor.
Rayleigh ile Kizaru çok kısa bir süre çatıştı bu esnada Ray terlemekten sırılsıklam olurken Kizaru da tık yok
jWnSlx.jpg
Amiraller küçümseniyor.(bence)
Luffy mihawktan zayıf demedim, luffy aldı mihawk da alır dedim. mihawk luffyden daha güçlü bile olabilir hala bilemeyiz görmek lazım
Ben de öyle bir şey demedim. Luffy de kolay kazanmadı savaşı 4 kere kaybetti sonra G5 açtı Bajrang gun atıp ancak kazandı. Mihawk'ın PK olmak WSS olmaktan daha zor söylemi ile daha PK olmamış Luffy'nin Kaido yendi diye Mihawk'ın da yenebilecek olması arasındaki bağlantıyı kuramadım. Belki yener orasını bilemeyiz de Mihawk bir kere demiş zaten PK olnak daha zor diye. Ucu çok açık.

Harald gibi bir adam hayattayken Kaido'nun da Beyazsakal'ın da Linlin'nin de unvanı boş muhabbet.
Harald 14 sene önce öldü usta. Kaç bin yıllık tarih var seri de elbetteki Mihawk'tan daha güçlü kılıç ustaları, WB'den daha güçlü adamlar, Kaido'dan daha güçlü creaturelar vardır

Harald 14 sene önce öldü usta. Kaç bin yıllık tarih var seri de elbetteki Mihawk'tan daha güçlü kılıç ustaları, WB'den daha güçlü adamlar, Kaido'dan daha güçlü creaturelar vardır
Ben bu mantığa katılmıyorum bu arada Dünya ilerledikçe herşeyin skalası artar o yüzden gibi geliyor

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü