kaizokuou
Editör
Son 100 sayfa kaldı benim de 7'yi bitirmeme. İyi okumuşsun.Malazan 1,2 bitti üstüne de Han Kang vejetaryan okudum. Han Kang Beyaz kitap ve birkaç kitabını daha okuduktan sonra Malazan'a dönüş yaparım. Bugün yetişebilirsem kitapları alacam
Yavaş bile kaldı kendi tempoma göre. Şu an dört kitap bitmiş olur diyordum. Ev işini halletsem bi düzene girerdim. Fakat yakında tartışacak kitap sayısına ulaşırım herhaldeSon 100 sayfa kaldı benim de 7'yi bitirmeme. İyi okumuşsun.
3er olmaz sadece 3+1Sosyolojik, ekonomiyle ilgili kitap önerebilecek var mı? 3 er adet yeterli olur.
Rahat ulaşırsın da diğerlerinden ses seda yok:d beraber konuşup tartışacağız gibi duruyor.Yavaş bile kaldı kendi tempoma göre. Şu an dört kitap bitmiş olur diyordum. Ev işini halletsem bi düzene girerdim. Fakat yakında tartışacak kitap sayısına ulaşırım herhalde
Haydee gkfkdkdkdkd Sıkıntı yok ama başka bilim kurgu veya böyle set okuyanlar varsa başka kitaplara da bakılabilirRahat ulaşırsın da diğerlerinden ses seda yok:d beraber konuşup tartışacağız gibi duruyor.
Başka olarak Cosmere var. Siteden bir arkadaş kitap yazdı, fantastik. Ona bakılabilir. Gerçi link atacaktı ama daha atmadı.Haydee gkfkdkdkdkd Sıkıntı yok ama başka bilim kurgu veya böyle set okuyanlar varsa başka kitaplara da bakılabilir