Invictus Vol. 3
★★★★★
Bu wishlistteydi. Pcye geçince bakayım.
Zor günler için kenarda hep 50 groşen tutmak lazım usta. Büyük şehirde 20 groşen falandı diye hatırlıyorum barlardaki gecelik oda fiyatı. Kıyafetle itibarını arttıydıysan 15 groşene falan indirebiliyordun fiyatı.Kcd2 oynuyorum şu büyük şehire geldim bir adamı aradım 500 altın istedi param yok uykum var uyuyacak yer yok.Gece sefası yapalım dedim hamam kapalı.Her yer kapalı ne yapçam lan ben.
Uzun zamandır böyle leş bir kombat sistemi görmemiştim.Eyvah! Hemen souls-like demişler. Ulan ne alaka, hatta ortada combat bile yok. O kadar kötü gözüküyor.
Sırf yerli yapım diye bizden çıkan oyunları yere göğe sığdıramama işini bırakmamız lazım. Adam teknoloji demosundan hallice duran oyun için God of War seviyesinde falan demiş. Komedi.
Anamıza babamıza sövse hadi neyse de God of War seviyesi falan demesi cidden bağırttı ya.Sırf yerli yapım diye bizden çıkan oyunları yere göğe sığdıramama işini bırakmamız lazım. Adam teknoloji demosundan hallice duran oyun için God of War seviyesinde falan demiş. Komedi.
kocima övmüş ağbi bize laf düşmez, o sırada kojima oyunlarıSırf yerli yapım diye bizden çıkan oyunları yere göğe sığdıramama işini bırakmamız lazım. Adam teknoloji demosundan hallice duran oyun için God of War seviyesinde falan demiş. Komedi.