Oyun Sohbet

Kcd2 oynuyorum şu büyük şehire geldim bir adamı aradım 500 altın istedi param yok uykum var uyuyacak yer yok.Gece sefası yapalım dedim hamam kapalı.Her yer kapalı ne yapçam lan ben.
Zor günler için kenarda hep 50 groşen tutmak lazım usta. Büyük şehirde 20 groşen falandı diye hatırlıyorum barlardaki gecelik oda fiyatı. Kıyafetle itibarını arttıydıysan 15 groşene falan indirebiliyordun fiyatı.

Sırf yerli yapım diye bizden çıkan oyunları yere göğe sığdıramama işini bırakmamız lazım. Adam teknoloji demosundan hallice duran oyun için God of War seviyesinde falan demiş. Komedi.

Sırf yerli yapım diye bizden çıkan oyunları yere göğe sığdıramama işini bırakmamız lazım. Adam teknoloji demosundan hallice duran oyun için God of War seviyesinde falan demiş. Komedi.

Bu oyunu; parayı sonradan bulup, altın varaklı eşyalarla evini döşeyen insanlara benzetiyorum. O tarz bir yapaylık var.

kocima övmüş ağbi bize laf düşmez, o sırada kojima oyunları

• Haha
Tepkiler: Sodex

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü