Kcd2 oynuyorum şu büyük şehire geldim bir adamı aradım 500 altın istedi param yok uykum var uyuyacak yer yok.Gece sefası yapalım dedim hamam kapalı.Her yer kapalı ne yapçam lan ben.
Açıklama kısmında Game Master Edition için 50$ yazıyor ama yorumlar iyi gelmeyince veya erken erişim olunca fiyatı çekememişler sanırım. Ekledim kütüphaneye.D&D dünyasında kendi mekanlarınızı ve karakterleriniz yaratmak için bir araç yapmışlar. Şu an bedava, d&d ile ilgilenen varsa bakabilir, nedense steam yorumları karışık, galiba kullanmayı beceremeyenler biraz tilt olmuş.
![]()
Dungeon Full Dive: Player Edition on Steam
Embark on your TTRPG adventures for free with DFD: Player Edition, where your fantasies come to life. Create up to three heroes, design your own maps, and dive into a world of adventure. The Player Edition is your gateway to an ever-expanding universe of TTRPGs.store.steampowered.com
![]()
Dungeon Full Dive: Game Master Edition on Steam
DFD: Game Master Edition is the ultimate TTRPG toolkit to bring your games to the next level. With the ability to host and manage sessions, create limitless characters and maps, and access exclusive GM tools. This edition offers unparalleled control over your tabletop experiences.store.steampowered.com
evet genelde yorumlarda böyle bir negatiflik olunca bedavaya salıyorlar, ölücü gibi takip edenler sağolsun önümüze düşüyo sdşflgj bu sanırım önceden kickstarter projesi gibi bişeydi. zaten parasını topladıysalar sorun yokturAçıklama kısmında Game Master Edition için 50$ yazıyor ama yorumlar iyi gelmeyince veya erken erişim olunca fiyatı çekememişler sanırım. Ekledim kütüphaneye.
Şu oyunları erken erişimde takip edip bakın bu iyidir diyen bi sayfa var mı bildiğin? Bu ekonomide anca bu işimizi görür gibi.evet genelde yorumlarda böyle bir negatiflik olunca bedavaya salıyorlar, ölücü gibi takip edenler sağolsun önümüze düşüyo sdşflgj bu sanırım önceden kickstarter projesi gibi bişeydi. zaten parasını topladıysalar sorun yoktur
direkt bi yer yok ama şunu çok görmüşlüğüm var, bi de redditten denk geliyorum. Best Early Access Games as of 2025Şu oyunları erken erişimde takip edip bakın bu iyidir diyen bi sayfa var mı bildiğin? Bu ekonomide anca bu işimizi görür gibi.
Mantıklıymış çok teşekkürler.direkt bi yer yok ama şunu çok görmüşlüğüm var, bi de redditten denk geliyorum. Best Early Access Games as of 2025
en yoğun ben twitterdan görüyorum genelde. postlara tıkladıkça daha çok çıkarıyor karşıma. veya girip arama kısmına #gamedev #indiegame(s) #gamedevelopment yazıyorum. olmadı şöyle bi taktiğim var. arama kısmında "Out Now!" veya "Wishlish on Steam" yazıyorum, kişi olarak aratıyorum. baya bi oyun sayfasına denk geliyorum. yada arada bir hashtagler oluyor, show your game gibi bişiler (hatırlayamadım bunları googleda arattım) MarketingMonday wishlistwednesday #WIPwednesday FeedbackFriday screenshotsaturday screenshotsunday vb