Oyun Sohbet

Hayatımda gördüğüm en kötü oyunlar arasına girmeyi başardı.
images

Lara croft’un remastered yapılan ilk 3 oyununu oynamaya çalışıyorum. Şu oyuna bi save getirseler olmaz mıydı. Vallaha sabır testi gibi geliyor artık.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
yıllar önce metal gear rising revengeance ı zorda oynadığım için son boss u yenememiştim, biraz da dandik controller a kurban gittim tabi. geçen arkadaştan xbox controller ı aldım, aklıma da bu oyun geldi girdim.

Öncelikle allah belanı armstrong, o kafama attığın büyük robot parçasıyla beni tekledikçe senden daha da nefret ettim, Fight a 0 repair nanopaste ile başladığım için dirilemedim de. Meğer diğer controllerla blade modu düzgün kullanamıyormuşum, blade modu çözünce tokatladım lavuğu. Alçak oyun zorda bitirene başarım falan verseydin bari o kadar uğraştım

yıllar önce metal gear rising revengeance ı zorda oynadığım için son boss u yenememiştim, biraz da dandik controller a kurban gittim tabi. geçen arkadaştan xbox controller ı aldım, aklıma da bu oyun geldi girdim.

Öncelikle allah belanı armstrong, o kafama attığın büyük robot parçasıyla beni tekledikçe senden daha da nefret ettim, Fight a 0 repair nanopaste ile başladığım için dirilemedim de. Meğer diğer controllerla blade modu düzgün kullanamıyormuşum, blade modu çözünce tokatladım lavuğu. Alçak oyun zorda bitirene başarım falan verseydin bari o kadar uğraştım
super oyun ya muziklerine bayilirim

• Like
Tepkiler: Kenshiro ve İnari
kjqs8b2.jpg
Tomb Raider 1'in St Francis' Folly bölümünü tekte bitiren adamlara büyük saygım var artık. Remastered yapıyorsun bu bölüme bi el atsan olmaz mıydı? Kanser mekaniklerle her adımında kayıt ala ala oynuyoruz.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü