Historia
★★
3 gündür Battlefield 6 oynuyorum. Bu oyun olmuş.
GTA 3 ve Vice City her ne kadar harika oyunlar olsa da San Andreas bir başkaydı. Hikaye modunun uzunluğu ve karakter çeşitliliğinden tut haritanın büyüklüğünden yapılabilecek yan aktivitelere kadar ayrı bir oyundu. Kapsam açısından zaten GTA V’e kadar onun gibi oyun gelmedi.çete ve bölge savaşlarıyla efsane olan oyun.
bence de san Andreas çok fazla oynandı ve çok sevildi. ara ara ben de eski bilgisayarım da açıp oynarım. oynatıyor kendini bunca sene sonra bileGTA 3 ve Vice City her ne kadar harika oyunlar olsa da San Andreas bir başkaydı. Hikaye modunun uzunluğu ve karakter çeşitliliğinden tut haritanın büyüklüğünden yapılabilecek yan aktivitelere kadar ayrı bir oyundu. Kapsam açısından zaten GTA V’e kadar onun gibi oyun gelmedi.
The Long Dark görüyorum sadece. Bir an bölüm 5 duyurusu çıktı sandım aklım çıktı. Teşekkürler söylediğin için.@Bisküvi bak bugün tag açmışlar screenshotsaturday diye, güzel bikaç şeye denk geldim, gerçi kimisi oyun olmak için çok erken ama bikaç seneye çıkacak şeyler tabi
https://x.com/hashtag/screenshotsaturday?src=hashtag_click
panda hariç biri long dark oynasa da izlesek.The Long Dark görüyorum sadece. Bir an bölüm 5 duyurusu çıktı sandım aklım çıktı. Teşekkürler söylediğin için.
Ben TLD takip ettiğimden sadece o çıktı bana. Hazır X’i bırakmışlar zaten çıkayım da ben de üç beş oyun atayım istek listesine.panda hariç biri long dark oynasa da izlesek.
ben bu tagler yüzünden bugün de 35 oyun ekledim istek listesine of ya