Oyun Sohbet

çete ve bölge savaşlarıyla efsane olan oyun.
GTA 3 ve Vice City her ne kadar harika oyunlar olsa da San Andreas bir başkaydı. Hikaye modunun uzunluğu ve karakter çeşitliliğinden tut haritanın büyüklüğünden yapılabilecek yan aktivitelere kadar ayrı bir oyundu. Kapsam açısından zaten GTA V’e kadar onun gibi oyun gelmedi.

GTA 3 ve Vice City her ne kadar harika oyunlar olsa da San Andreas bir başkaydı. Hikaye modunun uzunluğu ve karakter çeşitliliğinden tut haritanın büyüklüğünden yapılabilecek yan aktivitelere kadar ayrı bir oyundu. Kapsam açısından zaten GTA V’e kadar onun gibi oyun gelmedi.
bence de san Andreas çok fazla oynandı ve çok sevildi. ara ara ben de eski bilgisayarım da açıp oynarım. oynatıyor kendini bunca sene sonra bile :D

@Bisküvi bak bugün tag açmışlar screenshotsaturday diye, güzel bikaç şeye denk geldim, gerçi kimisi oyun olmak için çok erken ama bikaç seneye çıkacak şeyler tabi
https://x.com/hashtag/screenshotsaturday?src=hashtag_click
The Long Dark görüyorum sadece. Bir an bölüm 5 duyurusu çıktı sandım aklım çıktı. Teşekkürler söylediğin için.
Edit: TLD’nin sitesine bakayım dedim sanırım ABD seçimlerinde kendi politik düşünceleri nedeniyle X’i bıraktıklarını açıklamışlar. Saçma bir hareket olmuş bence. X oyuncularla iletişim kurmak konusunda küçük ekipler için mükemmel bir fırsat. Tek oyunu olan hinterland da buna dahil sayılır.

Son düzenleme:
The Long Dark görüyorum sadece. Bir an bölüm 5 duyurusu çıktı sandım aklım çıktı. Teşekkürler söylediğin için.
panda hariç biri long dark oynasa da izlesek.

ben bu tagler yüzünden bugün de 35 oyun ekledim istek listesine of ya

• Haha
Tepkiler: Kuroro
panda hariç biri long dark oynasa da izlesek.

ben bu tagler yüzünden bugün de 35 oyun ekledim istek listesine of ya
Ben TLD takip ettiğimden sadece o çıktı bana. Hazır X’i bırakmışlar zaten çıkayım da ben de üç beş oyun atayım istek listesine.

• İmza
Tepkiler: twei
Eklediğim iki oyunu yazayım:

Confronted 4$ korku oyunu. 3 bölüm olacakmış. İlk bölümü çıkmış, 2 yapım aşamasında. Oyunu satın alınca üçünüde de erişim olucakmış. İlk bölüm 1 saat civarı yazılmış.

Kingdoms of the Dump henüz çıkış tarihi belli olmayan sıra tabanlı dövüş sistemi olan rpg oyunu. Tipini beğendik. 20+ oyun saati yazılmış.

• Like
Tepkiler: LaughTale
mafia-the-old-country-key-art.jpg

Çalıştığı mafya babasının kızına aşık olan bir adamın hikayesi. Bu oyunun şunu iyi yapıyor dediğim bir yönü yok ama sadece 12 saatimi aldı ve insanı sıkmıyor. Millete sıkmak ve gizlilik haricinde birer at ve araba yarışı var. Boss savaşları enteresan, Kid fanı gibi birbirinize bıçak çekiyorsunuz.

Sonundan nefret ettim. Mafia oyunu kanka, mutlu bitmez kanka. Zeka kırıntısı yok ya bunu yazanlarda.

• Like
Tepkiler: LaughTale

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü