Oyun Sohbet

Adam konuyu da hızlı açmış. Ne eli çabuk adamsın usta. Böyle doktor az bulunur.
Yok ya tam tersine yavaşımdır aslında da yeni forum olunca heves de oluyor işte.

Yıllardır yurtta oyun oynayamıyordum laptop da harici ekran kartı olmadığı için, aslında çok da istemiyordum zaten ders dönemi oyunla uğraşmayı. Bu sene farklılık yapayım dedim, memleketten xbox'ı getirdim bi monitor ve kulaklık aldım, bu sene TUS yalan oldu yani biz pratisyen hekimlikten devam. Fotoğrafı da șöyle bırakayım, bir ara Nintendo laptop kulaklık zart zurt ile de masayı doldurup komple foto atarım.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

• Like
Tepkiler: keepr
Yok ya tam tersine yavaşımdır aslında da yeni forum olunca heves de oluyor işte.

Yıllardır yurtta oyun oynayamıyordum laptop da harici ekran kartı olmadığı için, aslında çok da istemiyordum zaten ders dönemi oyunla uğraşmayı. Bu sene farklılık yapayım dedim, memleketten xbox'ı getirdim bi monitor ve kulaklık aldım, bu sene TUS yalan oldu yani biz pratisyen hekimlikten devam. Fotoğrafı da șöyle bırakayım, bir ara Nintendo laptop kulaklık zart zurt ile de masayı doldurup komple foto atarım.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
zengin set up, hayalini bile kuramam

Assassin’s creed 1 sırf ilk oyun ve ‘altair’ için oynanır. Hayatımda gördüğüm en hantal oynanışa sahip.
Tepki çekecek yorum da benden gelsin o zaman eski nesil ac oyunlarının hepsini oynamayı denedim sadece 4 ve 2'yi bitirebildim, brotherhood'da da baya sona kadar geldim. Bu ucunun arasından da sadece 4'ü gerçekten zevkle oynamışımdır. Yeni oyunlarını oynamadım bilmiyorum ama eski nesil Ac oyunları bence oldukça kötü oyunlar, çok sıkıcı geliyor hepsi.

Tepki çekecek yorum da benden gelsin o zaman eski nesil ac oyunlarının hepsini oynamayı denedim sadece 4 ve 2'yi bitirebildim, brotherhood'da da baya sona kadar geldim. Bu ucunun arasından da sadece 4'ü gerçekten zevkle oynamışımdır. Yeni oyunlarını oynamadım bilmiyorum ama eski nesil Ac oyunları bence oldukça kötü oyunlar, çok sıkıcı geliyor hepsi.
eskilerden ac 2 dışında bitirdiğim oyun yok, brotherhood ve revelations oynamadım hiç onlara bir şey diyemem ama mekanik olarak yine kötüler. syndicate, black flag ve ac3 ü ise çok oynamadan bıraktım. birçok insan eski oyun tarzına dönmek istiyor ama nostalji çukuruna düştüklerinin farkında değiller

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü