Oyun Sohbet

Tepki çekecek yorum da benden gelsin o zaman eski nesil ac oyunlarının hepsini oynamayı denedim sadece 4 ve 2'yi bitirebildim, brotherhood'da da baya sona kadar geldim. Bu ucunun arasından da sadece 4'ü gerçekten zevkle oynamışımdır. Yeni oyunlarını oynamadım bilmiyorum ama eski nesil Ac oyunları bence oldukça kötü oyunlar, çok sıkıcı geliyor hepsi.
2 bence de aralarına en iyisiydi. Ben şuan 4 e kadar hepsini oynadım en sıkıldığım 3 oldu. Connor yt shortslarda en güçlü assassin diye herkes editini yapıyor da oynanış bende kötü. Bu ticaret kısmını hiç sevmedim. Bir şeyler topla build et kısmı tam farcry3 gibi hissettirmiş. Ama sen görev ypacam derken ben oyunun sonuna geldim daha bana ilk craftları gösteriyor. Assassin toplama kısmı da saçmaydı bence. İyi düşünülmüş ama çok uğraştırıyor. Ben onların level atlanabildiğini tüm hikaye bittikten sonra öğrendim. Revelationsdan sonra çoğu şeyi değiştirdiklerinden ben yapamadım. 4 ünde başındayım bakalım.

Bu aralar gameboy advence emülatörden Tekken ve Pokemon Fire Red oynuyorum. Güzel vakit geçiriyorum.
Şu ikisi her eve lazım...
135.png
034.png

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü