Mewtwo
★★★★★
Site kasıyor herkes yüklenmiş.No Man's Sky'ın fiyatını MENA bölgesine göre düşürmüşler indirimle birlikte 10 dolar olmuş mis gibi
Site kasıyor herkes yüklenmiş.No Man's Sky'ın fiyatını MENA bölgesine göre düşürmüşler indirimle birlikte 10 dolar olmuş mis gibi
İlk gün öyle olur. Bi de eskiden gün gün indirim olurdu her akşam uygulama kitlenirdi. Daha havaya sokuyordu. Ama bi bok anlamıyorduk.Site kasıyor herkes yüklenmiş.
Yaz ve Kış indirimleri daha büyük indirimler onlardan daha düşük kalıyor bahar ve cadılar bayramı indirimleri.Bana mı öyle geliyor yoksa bu indirimler öncekilere nazaran daha mı düşük fiyatlı ? (genel steam indirimlerini ve önceki seneleri düşününce)
Onu biliyorum da steamdbden bazı istediğim oyunlara da baktım şu an hepsi en düşük fiyatlarında bu oyunlar. Oyunları alsam iyi olacakYaz ve Kış indirimleri daha büyük indirimler onlardan daha düşük kalıyor bahar ve cadılar bayramı indirimleri.
Aynen iyi olur bizim için her indirim en düşük fiyat oluyor steam dolara geçtiğinde dolar 28 liraydıOnu biliyorum da steamdbden bazı istediğim oyunlara da baktım şu an hepsi en düşük fiyatlarında bu oyunlar. Oyunları alsam iyi olacak
patricks parabox gameplayini görmüştüm beynimi yaktı
harbiden gerçekleşmiş, manyak para
Araplar önce futbolun içine etmişti sonra Anime/Manga sektörüne girdiler. Op spoilercilerin çoğunluğu Arap. Şimdi de Oyun sektörüne girmişler. Arap dominasyonu geliyor farkında mısınız? @ch3rlo @Monkey D. Dragon