Oyun Sohbet

Yarislari baslatan kizlar kovulup yerine habibiler mi getirildi yani drift sahnelerinde habibiler mi eslik edecek bize

3 aya 1 yeni oyun alırsın. Senede kaç tane oyun bitirilebiliyor ki zaten. Artık bi artısı kalmadı. Ben de iptal edecem.
İlk günden iyi bazı oyunlar gelirse 1 aylığına alıp tüketip bırakırsın ama aylık ödemenin mantığı yok valla. Bazı aylar açmadığım bile oluyor game pass'i.

İlk günden iyi bazı oyunlar gelirse 1 aylığına alıp tüketip bırakırsın ama aylık ödemenin mantığı yok valla. Bazı aylar açmadığım bile oluyor game pass'i.
Millet 300-500 Lira gibi bir fiyata 5 yıllık Gamepass almıştı geçen senelerde. Ben iki sene önce 29 tl veriyordum aylık.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü